Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ME TOO

en liten promenad om dagen mår jag bra av

det här är väldigt nära vårt hus och jag kan aldrig sluta blänga på alla balla och vackra kaktusar, palmer och blommor

inte ofta det blir en palm-dans så här..

men att min lilla papegoja härmas händer ofta ;D 

Hej gullisar!

Här vaknade vi inatt av ett oväder. Det var helt galet, det kändes som hela huset bullra av åskan. Just nu öser regnet ner och vi har torkat av allt smuts som kommit på terassen med skyfallen(vet inte hur all jord och stenar hamnat där inatt men det måste blåst som bara den..) även torkat inne för det regnat in genom taket haha.. Galet men så här blir det ibland i Spanien. En annan lägesrapport jag kan meddela är att vi börjar bli full-blodade paddel-tennis proffs här, vi har spelat nästan varannan dag och igår körde vi sent in på kvällen. Även pingis och kortspel går på högvarv.. Det är tre saker jag aldrig trodde att jag skulle göra när jag åkte ner hit till huset. Så roligt faktiskt!

En annan sak som är rolig är helt klart Albas utveckling, magiskt hur ord blir till meningar och att blöjan snart är borta med vinden. Hon ser alla som en stor familj här, det är inte bara mig hon springer till när det är någonting, vilket jag tycker är så gulligt.

Till någonting så viktigt som äntligen blomstrat ut nu på sociala medier – #ME TOO – det känns så i tiden om ni förstår mig rätt, att det händer nu. Alla blir mer medvetna och bryr sig allt mer om vad som händer. Det är ett sånt viktigt engagemang och jag som har en dotter tar verkligen till mig det här. Att det ska bli en förändring, det bara måste bli det! Det är förkrossande att höra en efter en i tusentals erfarenheter på sociala medier, det måste det vara nog, vi måste förstå! Det är sorgligt att det inte gjorts tidigare men bra att det börjas nu, bättre sent än aldrig.. kan man säga det om en sådan här viktig sak?! Alla är värda samma respekt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!