Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ren och skär lathet

 

Hur fint äggpaket? Man blir ju riktigt sugen på att köpa ägg och äta ägg.. Håller ni med? Jag är en riktigt torsk på fina förpackningar, alltså en försäljares dröm.. Vilket min kära kille vet och blir tokig när jag kommer hem med någonting som hade fin box. Då pratar vi kanske inte om ägg utan saker som är mindre relevant och betydligt dyrare. Så äggen kom jag undan med och måste köpa nya redan då ägg går undan här hemma. Familjen Äggovich. Mamman i den skaran av ägg-lover sitter just nu och färgar ögonbrynen, har typ aldrig gjort det förut… Så konstig lathetssak, det är ju så simpelt och jag har bra med hår just ovanför ögonlocken. Som att jag aldrig laddar min telefon, varför håller jag den alltid mellan 20-1 %…? Så himla konstigt att vara lat på så små saker, känner ni igen er? För det kan man väl säga är ren lathet..? Inte färga sina bryn själv eller ladda telefonen. Ändring Miss Äggovich!  Ni kan väl dela med er några av era små lathets-issus..? 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Varför planerar jag inte vad jag ska ha på mig kvällen innan? Jag kräver det av barnen…Det skulle spara tid på morgonen! På den punkten skulle jag behöva skärpa mig rejält! ☺️ Därutöver borde jag planera veckomeny på ett mer systematiskt sätt….

  Hälsningar från ett kallt men vackert Stockholm!

  Margareta 2017-10-20 08:31:31
  Svara
  • Svar på Margaretas kommentar.

   Åh vilket härligt tips ändå, stressiga morgnar är hemskt start på dagen.. Min lilla äter i ca 40 minuter på morgonen…. tuggar alla tuggor sjukt noggrant så på den tiden hinner jag ordna allt haha.. Lycka till 😉

   Stor kram från Spanien där solen kom tillbaka idag <3

   foodjunkie 2017-10-20 13:11:08
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!