Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

skämma bort er

 

Så härligt och se på sociala medier idag att ni fick solen till er. Det gör mig glad, älskar soliga höstdagar. Här har det ju regnat non stop.. Det ser ni nästan på bilderna, hur blött det ser ut. Det är ju inte samma höst hemma och här, inte så att palm-bladen och kaktusarna blir röda och orangea som bladen hemma.. hade varit ballt och vackert dock! Vi hade precis varit och ätit pill pill vid vattnet, har visat er det stället innan så lämnade kameran hemma. Dessutom står vi med kameran en hel del på dagarna så känns lite härligt att komma ut och äta, utan kamera, hoppas ni köper det? Så fick ni se hur jag såg ut istället.. Men det kommer vända snart då pappa ( som gör boken med mig) ska åka hem på fredag, då kommer jag skämma bort er med härlig mat. Har så många gånger velat visa er men då hade ni sett samma i boken så känns roligare att spara. Hoppas ni förstår mig och har tålamod <3

Nu måste jag verkligen krypa ner i sängen.. Ville mest in och säga hej till er mina fina läsare! Lova säg till om det är någonting ni vill se här, fick ett härligt uppdrag om nyttiga bars – så det kommer ni få se väldigt snart 😀 Stor kram till er alla

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!