Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

att övervinna sin rädsla och se ut som en nikotinist

här står en fullkittad scout och funderar över sitt uppdrag

ni ser berget där i bakgrunden? .. det skulle bestigas men hur skulle vädret bli och skulle vi hinna innan solen gick ner…?!

det här var imorse,  jag ska visa mer om gårdagen senare.. eller har ni redan sett lite på min Instagram?

glad att solen är tillbaka men väldigt trött i kroppen idag kan jag meddela er..

min glassunge med sin favoritmoster 

”moster Frida jag komma in” sa hon här och ville mysa lite <3

Hej fina ni!

Hur härligt med fredag? Här håller vi på att suga i oss solen eftersom det har varit riktigt ruggigt och regn i några dagar nu. Pappan och hans tjej Rose ska åka hem idag så vi gör just nu när jag skriver vår sista färskpressade juice (vi kallar det numera Elixir -livsberikande vätska… haha) ihop – ananas, rödkål, citron, chili, lime, mandarin och såklart gurkmeja. Gurkmeja har varit vår huvudingrediens i alla våra juicer.. Ser ut som en riktigt nikotinist på fingrarna och tänderna efter att gurkmeja 😉 Det är det värt, det försvinner innan man ens märkt av det. Det ska tydligen använts förr som tandblekning….. hänger inte med på den ekvationen, gör ni?

Hur vår ekvation gick igår med regn, vind, solnedgång, hunger, skavsår, vatten, musklvärk, kläder etc etc etc gick ska jag snart visa er mina kära läsare. Kan berätta för er att det ligger på topp-topp- topp- listan av balla saker jag gjort i mitt liv. På första plats är såklart att ha fött min lilla skatt men jag övervann verkligen flera rädslor igår!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Edita vart är kepsen ifrån? Så snygg!

  My 2017-10-21 12:57:38
  Svara
  • Svar på Mys kommentar.

   Hej gullis, den köpte jag här… på typ mataffären haha.. Hittar jag en till kan jag skicka till dig :)?

   foodjunkie 2017-10-22 20:49:29
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!