Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

färger och förtroende

älskar att få i mig färger, inte färgämnen alltså haha.. 

gurkmeja och ingefära är två färska rötter jag alltid har hemma 

visst ser det fint ut med färskpressad rödkål 

godmorgon-kicken är ljuvlig 

även där här donnan <3

Alice dockan är alltid med.. alltid oavsett

för att blanda ut den där nyttiga färgdrinken tog vi en annan färgrik kanna sangria 

med några tomat pizza-slicer 

här kommer en hjälte, ni ser ju insatsen 

och glädjen när han lyckades få fram skatten

bästa pill pillen på solkusten, på marbella promenaden – Da Bruno

älskar att sitta där ute och blänga på folket, finns alla möjliga härliga fotgängare 

mina bästa fotgängare, pappan och Rose på väg till flygplatsen och vi andra körde paddel-tennis  <3

Hej ljuvliga ni!

Det är så konstig känsla att ha bokat biljett hem och få lite panik för det är om ganska många dagar, måste betyda att jag trivs. Men sen vet jag känslan att komma hem är magisk. Har så mycket att se fram emot nu så går runt riktigt härlig i kroppen. Det är så viktigt tycker jag att ha någonting att se framemot. Den här resan längtade jag efter väldigt länge och helt plötligt så är vi här och jag njuter av varje minut. Det är verkligen så viktigt, speciellt med det jobbet jag har. Inte åker hit för att för att stressa upp andra eller mig själv. Det hade aldrig blivit bra, för någon, inte ens för er. Jag vill leverera energi på högsta möjliga sätt. Inte säga att jag är trött, har panik, jobbiga saker, hur jag ska få ihop saker och ting etc etc etc.. Det ska ni inte få höra av mig – FAST det är nyttigt och höra av andra också såklart. Allt är inte en en dans på rosor och vi alla har vårt egna ekorrhjul att ta hand om. Hoppas ni känner av det jag menar(!)..?

Hur är ni när det kommer till matbutiker när ni åker ifrån Sverige? Letar ni reda på en svensk-butik, tar ni sveskt knäckebröd i stora mataffären osv? Jag har som sagt varit här från och till i 5.5 år och endast 2 gånger har jag varit i svensk butiken. Det var till midsommar båda gångerna. Jag älskar att gå in i mataffären utomlands! Även om vi har samma (typ iaf) saker hemma så smakar det ju olika, så det jag köper här kan ni verkligen göra hemma. Försöker bygga upp ett förtroende och hopp hos er nu att det kommer komma recept 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!