Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

viktnedgång, stark dryck och morotssallad

det här är på riktigt det starkaste jag druckit.. Spicy Bomb hette den och jag blev typ yr haha.. Måste ha chockat metabolismen med en svart kaffe till efterrätt sen…

dom två bilderna ovanför ser ändå kul ut ihop, ser ni vad jag menar? Gullsyrran drog vinstlotten med både dryck och maträtt

men min var ändå finast <3

lite bollar så där till efterrätt är ju verkligen min medoli- proetinbollar

att det snart är halloween går inte att undangå här, ni kanske ser lite där..  

efter den starkaste drycken och god mat blev jag go och glad igen ;D

ett av favoritställena här nere – Celicioso

min lilla sälhund blir så ynklig när det vankas bad <3

det här är en sallad att lägga på minnet – morötter, lime, koriander, olivolja, sesamfrön och salt

skala morötterna ( på tal om skalare, den från IKEA är ju magsik)

riv alla morötter, pressa i lime, häll på olivolja och smaka av med salt (vill man ha lite mer syrligt så ha i vitvinsvinäger)

Alltså gillar man färsk koriander så kommer ni älska det här

nu ska den här alltså vara saftig och smakrik, sluta med att strössla på sesamfrön 

 

Hej babes!

Hoppas er helg har varit härlig. Min mamma kom igår kväll, så himla mysigt.. men det slutade med att jag och min sambo kom ut på en riktigt festlig date. Inte ofta vi två kommer ut tillsammans, så det var verkligen tio poäng alltihopa! Ska se om jag kan bjuda på lite bilder haha.. kan ju nämna att min kjol, dragkedjan på den gick sönder. Den var lite för tajt för allt dansande. Eller så har det helt enkelt varit lite för mycket mat på sistone hehe.. 😉 En som på riktigt äter toast till frulle, pasta till lunch, godis etc etc och bara har rasat i vikt är min syster.. antingen behövde hon verkligen semester fast det jag tror mest på är att hon tagit ur sin spiral. Det är så vanligt tror jag, en sak att tänka på, som ni säkert vet men bra att bli påmind.

Nu till den här underbara enkla morots-salladen! En seriöst höjdare i en maträtt. Vi åt det här med ris och lax. En het lax i ugn och krämigt ris. Salladen ska vara så saftig att man inte behöver nån sås men ha annars tamari till, nam nam!

Gör så här: skala morötter, riv dom, ha i limesaft och olivolja (även vitvinsvinäger om man vill) smaka av med salt och ha sedan i massor av färsk koriander. Är det så att man inte gillar koriander så riv i rödkål. Jag hade ingen hemma men vill man så riv i lite ingefära och då kan man ha i mini med flytande honung 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!