Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

jag fann den bästa efter 6 år

 

Hola amigos!

Nu har jag nog hittat den bästa marknaden här.. Den är nära och mycket mat. Det fanns ju en hel del annat, skräp skräp och nåt fynd. Men så härligt att gå och köpa frukt, grönt, oliver, nötter, potatis etc så här. Typ som en spansk Farmers market som finns i Los Angeles fast med mer kläder och krims krams. Den är i Marbella varje måndag för er som vill på den. Och ni ska få se vår underbar middag som blev på dagens marknads fynd. Jag har hört att det väldigt kyligt hemma, hur känns det? Kan tänka mig att det otroligt vackert med alla träden så passa på och sug i er alla dom färgerna. Jag kommer säkert komma hem när det blivit mindre färger så passar på att njuta här.

Vi ska faktiskt ut på tur nu, någonting riktigt spännande.. Ska hålla er uppdatera på instagram men sen kommer det såklart bilder här med. Ut i naturen, inte gå 200 våningar, 25.000 steg, 16 km och 5 timmar som sist, men tror det kommer bli riktigt ballt! OM jag vågar vill säga… Men känner att jag boostade min rädsla sist så är riktigt peppad! Ni ska få se middagen som åts efter marknaden här medan, en såå mysig sådan 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!