Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bergstur med tur och otur

utsikt över sånna här landskap är ju ren och skär balsam för själen

så glad att vi hamnade på en väg här

som skulle leda oss rakt ner till vattenbrynet

det var helt galet varmt, kändes som om vi var i en bastu även fast vattnet var kyligt

mamma var väll den smarta av oss och tog shorts, inte som vi med långa svarta brallor…

men vi hade ju bestigit de där berget som ni har sett innan och hade nog det kvar i huvudet att man inte ville gå bland berg i shorts. Ser ni att det är ett ansikte där? Jag tror att det är på näsan vi stod… 

Natura si si valle valle muy bien <3

det måste växa så mycket härligheter här, där jag stod hade det spolats upp två valnötter och en jordnöt.. Eller var det någon som hade varit där innan och ätit en nötmix haha? 

härligast måste jag ändå säga var att gå upp, då brann det bra i ben och rumpa

mycket vatten och magisk utsikt hela vägen nästan

 

Hej babes!

Jag nämnde ju för er att jag hade samlat mod för att göra en sak.. När vi kom fram var det fullbokat…!? Så typiskt, det finns inga entrébiljetter fram till att vi ska åka hem till Sverige, eller det fanns EN biljett nån dag innan men vem vill gå i s k y h ö g a hängbroar själv.. Vi får se om dom hör av sig fall dom får något avhopp. Tycker det är väldigt bra dock att dom har koll på hur många som går där plus att det känns ganska säkert nu då det är nybyggt. Söker man på El Caminito del Rey så står det världens farliga vandringsled haha. Har nån av er gått där?

Så det som hände var att vi tog bilen och gick en egen tur. Så vansinnigt glad för det! Det finns ju få grejer som får hela kroppen och själen att slappna av och samtidigt jobba. En riktigt hike. Som om det inte vore nog med att bli svettig av vandringen så var vägarna där uppe så smala (läs en fil) och folk kör som dårar plus att vi höll på att få bensinstopp. Jag gled bokstavligen talat ner utan att knappt bromsa utan bensin  till stan igen för att tanka haha… Så att vi inte var så tursamma vid hängbron gjorde inget då jag var full av lycka att vi klarat oss hem 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!