Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

borde jag vara nervös

en väldigt taggad donna påväg ner till stranden, ni ser ju bara packningen.. 

med badring, hatt, badankor och hink studsade hon ner till stranden

själva hade vi en rätt bra packning, det var inte bara lilldonnan som var taggad på lite havsluft

sentimmarna nere på stranden är ju de bästa, om man har barn och hund dvs.

där sitter man själaglad 

lillhunden ville nog vara med på bild haha skulle precis ta en på Frida och Bella tittade upp med huvudet

en som såg mer än ball ut framför kameran var Alba, eller vad tycker ni?

den här minnen gör hon när hon tänker – hmmm 

roligaste bilden med bella som gömt sig i väskan, ser ni henne?

i min gamla lilla pricka dräkt, skulle gärna tänka mig en sådan i min storlek nu =D

så förutom Bella hunden i väskan så var ju den här bilden så rolig, Alba gör målgesten – ”dabba”

satt och njöt in i det sista, tillsammans med surfaren i vattenbrynet 

vi hade nämligen blivit ett gäng hungriga varelser

baguette är aldrig fel, speciellt inte med buffel mozzarella

grillade med basilika, så simpelt

ovetande om att jag blir fångad på bild, här ser ni iaf en grillmaster (även Albas staketet ner till poolen)

gjorde min favoriträtt – gazpacho och det grillade brödet som tillbehör

 

Hej gullisar!

Vilken tjejdag det blev idag. Först var vi ute och sprang imorse, har hänt ett fåtal gånger i mitt liv. Vet inte varför men jag tycker det är så härligt att träna i värmen.. Kan ni känna igen er eller tycker ni att jag är knäpp? Det kan vara miljön här.. peppad blir jag iaf. Som om jag får någon inre kraft som lyfter mig fram, liksom krut i benen! Kan vara alla bra hiketimmar i bergen som fått mig att bli lite starkare och uthålligare. Synd att allt sånt är en färskvara men man får helt enkelt jobbare vidare på den konditionen man fått här i Spanien. Som en tjänst till sig själv. Jag hoppas ni också ger er själva den tjänsten också <3

På tal om att ge något fint till någon, så är jag så lycklig att jag kan ge Alba det här. Vi har verkligen en underbar tid här och hon lyser av glädje. Jag var lite nervös över att hon skulle ”behöva” förskolan eftersom veckorna vi är här några veckor. Hon älskar att gå dit och blir så stimulerad. Men hon är så lugn här, förutom när hon är hungrig och trött, då är det många nej som kommer från henne.. Det kom dock inte vid havet idag utan då fick vi muta med att vi hade glass hemma även fast hon både var hungrig och trött.. Förstår henne, jag älskar också att vara vid havet!

Hur tänker ni med frånvaro från dagis? Finns det någon tidsbegränsning på antal dagar borta från dagis? Hamnar hon efter eftersom dom lär sig så mycket där..?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Edita!
  Vad härligt ni har det och vilka fina minnen Alba kommer få. Oroa dig inte för att hon missar något på förskolan! Bästa som finns är att få vara men sina barn lite extra. Vi hade på vår förskola 2 månader gräns så man inte skrivs ut. Hör av dig till förskolechefen :). Ha en fortsatt trevlig resa.

  Monika 2017-10-26 14:39:34
  Svara
  • Svar på Monikas kommentar.

   Hej Monika!
   1000 TACK det var skönt och höra det från någon annan så man inte bara inbillar sig något. Man har ju som sagt inget facit att gå efter… Ska höra av mig för säkerhetens skull men så länge ska vi inte vara borta, men alltid bra att veta! Tack, jag ska verkligen suga i mig allt härligt innan vi åker hem <3 Hoppas du har en fin höst hemma!

   foodjunkie 2017-10-26 19:35:13
   Svara
 • Åh så fina bilder och så fina ni är! <3 Njut av allt det där härliga för mig med, här hemma är det höstrusk deluxe… 🙁 Och vad härligt med all träning, finns ju inget bättre än det i sådan fantastisk miljö! Jag tränar alltid mycket, och när jag kommer till tropiska platser får jag nästan hejda mig, så himla härlig kombo med träning, vacker natur och värme! Njut njut njut. <3

  Julia 2017-10-26 10:26:58
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Men 1000 tack snälla du, det är inte så svårt att inte ta fina bilder här i alla magiska miljöer 🙂 Men det är ju alltid kul och höra att man själv fastar på bilden haha..Men jag verkligen njuter nu innan jag ska hem. Har ju mina aningar på det där hörstrusket nu nämnde… Hahha jag fattar vad du menar, antingen blir man super taggad eller så blir man lat som jag vet inte vad, men känner veklingen hur taggad jag är på att röra på mig! Så härligt att ha det i sig, så det är väl bara att passa på 😉 Men vad duktig du är som alltid tränar mycket, heja dig!!! Och tack igen, STOR OCH VARM KRAM <3

   foodjunkie 2017-10-26 19:32:18
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!