Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

när ens hjärta brister

juuuuuuus mamma 

sen fortsatte lilla donnan att rita

min underbara klan av tjejer 

på ett nytt Organic Food & Market vi hittade idag

tyvärr var vi inte så hungriga men ville gärna testa något på menyn

lite olika smoothies och islatte går alltid hem

Alba ”valde” en med gurkmeja och apelsin

ser ni den här handen, rätt tydligt vad hon vill visst?

men frukt går lika bra, hon försökte nämligen palla med en apelsin härifrån haha

så här kan det se ut, bredvid fruktbutiken.. inte såsom i Sverige direkt?

inte heller det här, köpa en lösrumpa.. typ som en bh för rumpan

ja ni ser rätt, en till marknad hamnade vi på idag.. 

men den här var helt klart störst, alltså inte största rädisorna utan hela marknaden var gigantisk

den största och bästa var det helt klart – San Pedro på torsdagar

magiska bollar och magisk tjej 

för visst ser det magiskt ut?

Frida och Alba tog ett dop i medelhavet 

bara några minuter efter att vi kommit hem dök den här lilla underbara hunden upp på tomten

ville ha så mycket närhet och var så smal, men otroligt fin

 

Hej bästa ni!

Hjälp jag vet inte alls vart jag ska börja. Dagen har varit så lång och det har hänt så mycket saker. Det händer alltid någonting här.. Det kanske alltid är så när man är på vift. Vi började med att packa bilen, vi hade bestämt oss för att göra San Pedro, en liten by nedanför här, precis bredvid Puerto Banus. Väldigt mysigt där och marknaden där var bäst, låt oss säga att alla dom andra vi varit på blev helt plötsligt tråkiga. Inte för att jag köpte någonting, då hungern övervann och dessutom var det för stort. Efter att vi fått i oss mat tog vi oss till vattnet där. Det är som att meditera att ligga och titta på vågorna tycker jag.. samtidigt som jag lyssnar på nån podd ( läs blivit besatt, typ P3 dokumentär osv..). 

Ett barns dröm är ju att få en hund när man är liten.. Men jag var ju så allergisk, men vår första hund hittade mamma och pappa och allergin fick jag bara handskas med, dessutom var jag tonåring och var sällan hemma. Sen fick jag Bella i julklapp av min pojkvän för nästan precis 5 år sedan. Så det var bara att ta det där med allergin igen hehe.. därav bor hon ofta hos pappa och mamma. Fast hade jag bott här hade jag haft henne PLUS typ 6 hundar till. Jag har hittat så många hundar här. 2 har kommit på tomten. Den idag höll jag på att behålla. Så otroligt otroligt fin, men man märker att den inte förstår svenska.. Så vi tog en promenad för att se om den hitta hem. Efter en stund kom en polisbil och kunde hjälpa oss, hoppas dom hitta något chip på den så ägaren blir återfunnen <3<3<3

Efter middagen hände en sak som jag nämner imorgon, kan inte riktgt skriva än om det. Är fortfarande orolig och skakis. Skulle behöva ert stöd och tips men vi tänker bege oss till doktorn så fort vi vaknar imorgon för att se först. Kram på er alla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Åh hoppas inget allvarligt <3

    Julia 2017-10-27 10:37:17
    Svara
  • Hej! Var kommer din fina tröja ifrån? kram

    Matilde 2017-10-27 09:00:13
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!