ut på tur aldrig sur plus en magisk film när jag är rädd

Hej finaste ni!

Det här är så så så sååå magiskt, jag är på nytt äventyr. Det ni får film på nu är en av dom ballaste naturupplevelsen jag upplevt. Jag är fått så pass mycket mersmak att jag  redan börjat titta upp nya bergsbestigningar. Älskar när man blir peppad på saker, saker man mår bra av. Det är livskvalitet rakt av. Ni kommer dock få se en rädd Edita om man säger så i videon… haha, kan se lite väl feg ut kan jag erkänna men man ser faktiskt inte hur sinnessjukt högt det var på berget. Ha gärna det i åtanke när ni ser filmen, please..! Tycker det är så magiskt att pappa filmade med drönaren på toppen av berget, dock fick han inte den tiden han önskade – vi var ju tvungna att springa tillbaka för att mörkret började falla. Hoppas verkligen ni kommer gilla filmen <3

Det är bara jag och min syster som är på tur nu, så himla mysigt, bara vi två. Kanske inte så mysigt just nu haha, sitter nämligen på Casablancas flygplats, en mellanlandning i fyra timmar. Vi hade planerat att äta middag här MEN dom tar inte kort någonstans och det finns ingen bankomat… Sitter här som törstiga djur just nu. Jag hade packat med lite choklad, nötter och ingefära godis men det är typ plågsamt att äta det utan dricka haha. Längtar såå mycket nu tills vi landar i MARRAKECH!! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Asså woow vad häftigt!!

  Monika 2017-10-31 09:50:16
  Svara
  • Svar på Monikas kommentar.

   Åh det var verkligen häftigt, hade verkligen inte mina aningar om att det skulle vara så! Vilket bara blev till det bättre, mer ett äventyr 😉 Ett tips när man åker hit är helt klart att gå berget. Kram

   foodjunkie 2017-11-03 01:03:32
   Svara
 • Jag skulle vilja se lite mer kaffe, jag kan hjälpa till med tips om det är någonting 🙂

  kaffekunnig 2017-10-31 09:34:15 http://www.kaffenytt.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!