med handen på hjärtat

 

 

Hej favoriter!

Här finns det en som är lite stressad.. det är k a t a s t r o f internet här. Vi hamnade i ett litet paradis här men inte för mig som måste uppdatera här! Det är betydligt mycket jobbigare än vad ni kan ana. Nu har vi två dagar kvar och jag skulle vilja att ni med handen på hjärtat kan svara mig fall jag kan känna lugnet och lägga ut allt så fort jag har internet? Eller blir ni besvikna på mig då…? Jag har så sinnesjukt mycket vackra bilder redan nu som det  kliar i mina fingrar att få visa er. Jag hade höga förväntningar på Marrakech men todde aldrig att det skulle vara så här häftigt som det faktiskt är. Så lycklig att jag får uppleva det här med min syster, vi är ju ändå väldigt lika när det kommer till vett och etikett osv, vilket verkligen behövs här, enligt mig.. ska berätta mer om det sen och en läskig sak jag var med om igår!

 

Det här är ända bilderna jag  får upp från min mobil efter väldigt många hundra lappar av 4G… lovar er mer vackra färger och upplevelser sen!! STOR KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Klart det är okej att vänta och klart vi inte blir besvikna, iallafall inte jag :* Jag väntar med spänning på att få se allt istället! Njut av sista tiden fullt, det är du värd. <3 Känn inte stress, du skriver när tiden finns, det är OKEJ <3

  Julia 2017-11-01 11:14:41
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   DU ÄR UNDERBAR! Miljoner tack, du gjorde min semester! Nu är jag tillbaka och ska visa er massvis med häftigt men självklart blanda in recept! Hoppas du förstår hur glad och tacksam jag är för du skrev <3<3<3 STORA KRAMAR

   foodjunkie 2017-11-03 01:15:51
   Svara
 • Ja såklart du inte ska stressa över det o slösa hundralappar i onödan!!! Vi väntar med spänning på bilder från dina härliga upplevelser, men överlever att vänta några dagar till, haha! Vi gillar dej lika mycket för det, jag lovar! ? Ha det så himla bra där nu o njuuuut!! Kram

  Cattis 2017-11-01 04:03:02
  Svara
  • Svar på Cattiss kommentar.

   Miljoner miljoner tack underbara du, du gjorde min semester!! Släppa stressen och bara vara är så viktigt. Vi var totalt slut på kvällarna av alla intryck vi fick på dagarna. Så hade väl stupad om jag skulle sitta uppe och jobba på nätterna också. Hoppas du förstår hur tacksam jag är över att du skrev 🙂 🙂 STOOOR KRAM och snart kommer det massvis med bilder <3

   foodjunkie 2017-11-03 01:13:51
   Svara
 • Njut av Marrakesh!! Uppdatera kan du göra sen när du kommer hem:)

  Caroline 2017-11-01 03:33:34
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   TACK TACK TACK, du gjorde så jag kunde njuta till fullo<3 få fint av dig och kommentera det. TACK IGEN <3 Nu ska jag visa så mycket, men såklart blanda in massa recept 🙂 Stor kram!

   foodjunkie 2017-11-03 01:10:44
   Svara
 • Såklart heeeelt okej – NJUT av er resa! 😀 Ska bli spännande att se bilderna, det är helt klart värt att vänta på. Skippa stressen och tänk att det blir bättre inlägg om du i lugn och ro kan pyssla med dem sen när du hinner. 🙂 Kramar

  Rebecka 2017-10-31 18:04:02
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   Ååååh så det värmde i hela mig efter din kommentar! Jag hade stress i hela mig, vilket förstör så mycket för semestern. Så TACK TACK TACK för att du fick mig att njuta av allt det häftiga som var där. Du gjorde den så mycket bättre helt enkelt <3 Ska visa er så mycket nu 🙂 🙂 🙂 STOR KRAM!!!!

   foodjunkie 2017-11-03 01:08:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!