Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NI ÄR BÄST

 

Hej bästa bästa bästa ni!

Nu står jag på transferbussen på väg av flygplanet i Lissabon, det finns inga direktflyg mellan Malaga och Marrakech men jag är lycklig för det ändå för just nu fick jag internet igen! Har dock inte fått upp datorn än men det gör jag så fort vi hittat ett ställe att slå ro på. Vi ska vara här i 3 h så ska hinna ordna massa bilder tänkte jag 🙂 Här fick ni lite mobilbilder igen men ville så gärna in och säga hej till er och TACK för era svar om att jag skulle passa på att njuta av mina dagar i Aladin landet. Det ska ni få se massor, ska bli så kul, både att få visa men även att själv se alla bilder då det verkligen har varit så mycket intryck och upplevelser. Men en sak knappt kan bärga mig efter är att få träffa min lilla prinsessa där hemma!!! Mitt hjärta har gått sönder fler gånger än jag kunde ana på min semester då det fanns så många mammor som bodde på gatan på nätterna med sina nyfödda… eller spädbarn som åkte moped i små gränder och stora gator i höghastighet utan nån säkerhet( med sin familj alltså inte själva)…

Vi hörs snart igen och då kommer förstå lite mer av bilderna ni fick nu men även ett recept också <3

STOR KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che