Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en fantastiskt rätt på alla sätt och vis

En sallad som äts ofta hemma hos mig är den här enkla skapelsen av linser. Jag gör alltid för mycket linser när jag kokar det, vet inte om jag gör det med med flit men det är så bra att spara i kylen och ha till allt. Här är det huvud-ingredigensen, det är inte så många ingredienser men den blir så härlig ändå. Så lägg den här på minnet om ni vill vara hälsosamma, få i er protein, bli mätta och belåtna plus andra nyttigheter.

Gör så här: Koka linser, helst beluga eller svarta. Jag kokar bara upp dom i saltat vatten men man kan även ha i lite buljong om man vill. Jag kokar dom tills dom blivit mjuka men inte för mjuka, tycker det är godare när de fortfarande har tuggmotstånd. Hacka upp lite god tomat och rödlök. Ta fram en krämig och mjuk chevréost. Sen ska ni blanda allt det här, linserna med tomat och rödlöken men även olivolja och salt. Osten lägger jag på toppen i små duttar bara. Så ljuvlig och enkel sallad. Den här äter jag som den är men min kille äter gärna med något tillbehör, det varierar mellan lax och kött. Är man hungrigare än så tycker jag det är gott med potatis i ugn till 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Älskar verkligen din blogg!! Helt fantastisk är den!
  När släpper du in bok? Väntar med spänning på den!

  Kram

  Maria 2017-11-04 12:26:08
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej fina du Maria, vad glad du gjorde mig <3 TUSEN TUSEN TUSEN TACK.
   Jag är så taggad på boken så jag hoppas verkligen så snart som möjligt men det är en bra bit kvar så vågar inte säga exakt. Du gjorde min dag nu med din fina kommentar! Hoppas din helg varit fin.

   KRAM

   foodjunkie 2017-11-05 11:10:36
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!