Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en sallad utan blad

 

En sallad utan blad, hur härligt kan det blir på en skala..? Typ bästa enligt mig. Hur är ni? Jag klagar inte på dom där fina gröna bladen som är i salladen men är det utan blir det så mycket mer matigt. Är ni med mig på den? Som en greksallad har ju inga blad exempelvis, man blir så mätt på bara massa nyttigheter som är så gott ihop!

Vi håller på att äta upp allt som är i kylen nu innan vi ska åka hem, det är då fantasin får flöda som mest. Då kan det bli lite vad som helst. Inte för att greksallad är så speciellt men och se att man hade tomat, paprika, gurka och fetaost kanske man inte tänker att man kommer så långt på. Men här sitter jag mätt och belåten 4 timmar efter. Synd bara att vi inte hade svarta oliver kvar men det gjorde ingenting.

Gör så här: Hacka upp lite störe bitar av gurka, tomat, röd paprika, rödlök och fetaost. Strimla över olivolja, salt, svart peppar, citron och även oregano om man har 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!