Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en sallad utan blad

 

En sallad utan blad, hur härligt kan det blir på en skala..? Typ bästa enligt mig. Hur är ni? Jag klagar inte på dom där fina gröna bladen som är i salladen men är det utan blir det så mycket mer matigt. Är ni med mig på den? Som en greksallad har ju inga blad exempelvis, man blir så mätt på bara massa nyttigheter som är så gott ihop!

Vi håller på att äta upp allt som är i kylen nu innan vi ska åka hem, det är då fantasin får flöda som mest. Då kan det bli lite vad som helst. Inte för att greksallad är så speciellt men och se att man hade tomat, paprika, gurka och fetaost kanske man inte tänker att man kommer så långt på. Men här sitter jag mätt och belåten 4 timmar efter. Synd bara att vi inte hade svarta oliver kvar men det gjorde ingenting.

Gör så här: Hacka upp lite störe bitar av gurka, tomat, röd paprika, rödlök och fetaost. Strimla över olivolja, salt, svart peppar, citron och även oregano om man har 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Mode
    Emma Danielsson
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Sophia Anderberg
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Joanna Swica
    Lifestyle
    Evelina Andersson
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Cassandra Lundgren
    Mode
    Paulina Forsberg
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Lifestyle
    Cassandra Klatzkow
    Home
    Jannike Ebbing
    Lifestyle
    Sara Che
    Mode
    Mathilda Weihager
    Lifestyle
    Emelie Walles
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Mode
    Imane Asry
    Lifestyle
    Fanna Ndow Norrby
    Hälsa
    Jenny Sunding