Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

rida kamel i Atlasbergen

fått så mycket härliga kommentarer om det här hotellet vi bodde på – Le Jardin Secret heter det. Vi fick det i tips av pappas vän Lulu Carter som kan allt om Marrakech så det kändes väldigt tryggt att komma dit, men det var bättre än vi anade

det där brödet i mitten önskar jag er att ni någon gång får smaka och ser ni så fint dom gjorde med små fruktskålar, varje morgon fick vi olika frukter så

den här utflykten var magiskt, det här är nästan uppe i Atlasbergen 

här stannade vår chaufför oss och så fick vi se tusentals mattor

men det här var en sak vi verkligen ville göra, ni ser ju bara så glad jag ser ut

rida kamel i Atlasbergen 

eller rida och rida, han drog fram dom 

herregud så jag skrattade i början, så skumpigt och högt upp längst stup gick dom. Ser ni söta svansar och bamse fötter?

exakt så här långt bort var vi

efter vår tur blev vi bjudna på te i nån liten koja

vår stiliga chaufför och farbrorn som hade kamelstället..

så här häller alla upp teet där, så det svalnar lite på vägen ner sa dom…

där sitter alltså jag i en koja mitt i Atlasbergen och hade ridit kamel 

Hej gullisar!

Kan typ inte beskriva min känsla nu i kroppen. Våra sista timmar här och jag har seperationsångest med det här stället. Jag menar här i Marbella, det är verkligen ett andra hem nu. Förut åkte vi aldrig så här långa perioder men just nu känns det som vi skulle kunna vara här ännu längre. Vi får se längre fram om den saken. Isånnafall ska jag hitta dagis till lillan under den perioden, skulle verkligen vara så fint och kunna ge henne mer språk redan nu om man ändå kan. Plus att det kanske håller på att ske saker här nere som ska bli såå spännande. Vågar inte berätta än innan det är klart, förlåt, men ni kommer att få veta så fort allt är säkert. Men en sak som är säkert är att vår dag som ni fått se där på bilderna var total lycka. Att få komma ut på landet så där i ett annat land med annan kultur osv och se hur dom lever var häftigt. Vi gjorde mer balla saker som såklart fotograferade också. Jag har så mycket bilder därifrån eftersom jag vart 4 dagar försenad med allt. Vilket är tråkigt tycker jag men ändå så otroligt kul och visa och ge er tips vad man kan göra där istället för att stanna kvar i storstaden. Jag bloggar annars om det som hänt på dagen så det känns som om ni är med mig lite. Men det blir aldrig som man tänkt sig 😉

Nu måste jag göra m a s s a innan vi ska åka.. Vi åker ett väldigt väldigt tidigt flyg imorgon bitti så allt måste göras nu. KRAM så länge! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!