Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

choklad doppade valnötter

så här kunde det se ut flera timmar på dagarna, jag är ju en så kallad pingisfru…

och helt plötsligt kom en liten hundvalp på tomten

såg ut som en liten rävunge, så söt så man knappt ville hitta ägaren ; )

dom här frukoststunderna känns som ett minne blått nu när kylan infann sig

passionsfrukt är så underskattat tror jag, det är någonting Alba kan äta hur många som helst av så måste hejda henne..

jag älskar att ha snacks i skafferiet 

jag zooma in lite så ni får se mer vad för snacks jag menar.. 

Hej på er alla gullisar!

Borta bra hemma bäst, fast nu känner jag verkligen att jag har två hem så båda är lika bra. FAST här hemma är ju alla vännerna så det vinner med hästlängder då. Alba och jag hade sån tur att vi fick besök så fort vi klev in genom dörren från flygplatsen. Eller jag hann duscha men inte mer än så då dörrklockan ringde innan jag ens hade torkat mig. Det var finaste Mickis som kom och hängde med hennes dotter som är jämngammal med Alba, det har jag visat er förut. Önskar jag kunde visa glädjen i deras små ögon, så lyckligt! Även fast hemmet inte var i sitt bästa skick (läs rörigt efter jag varit borta och min sambo hemma två omgångar med barnen här..) så fick vi väldigt mysigt med massa tjejprat då hennes syster Janni också kom förbi. Synd att jag inte hade allt det där snacksen hemma. Finns det någonting godare än choklad-doppade valnötter? Det bästa nyttiga snackset jag vet. Ni måste testa, enkelt att göra själv, jag tycker det är gott med lite mer ljus choklad än mörkt.. åh så gott. Japp jag är så hungrig för tillfället, kylen ekar och foooooodora är på ingång. Räddaren i nöden 😉

Precis som vi med hunden, den där lilla hundvalpen hade gått från några hus ifrån oss och hette Cookie, så sött och söt! Och en sak till som är så galet är ju internet här hemma, halleluja moment. Jag har något generalknas på min dator så har inget program att redigera bilder i den så gör det över internet… Kan ju inte packa ner min stora dator som är här hemma annars. Men nu ni ska jag dundra er med bilder – mohaha 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che