Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

overklig skola

det var svårt att inte gå runt med ett leende på läpparna på vår semester..

det här stället var så vackert att man fick spratt i benen

så vacker bild!!

eller hur, visst är de det?

efteråt blev det middag på Nomad, ser ni alla mattor där.. dom säljs verkligen överallt

Jag kan inte minnas jag var så här trött senast, ögonen går i kors just nu. Jag sov ca 2 timmar inatt då det var ett morgonflyg, fast jag och Frida satt uppe och njöt av sista timmarna där samtidigt som vi packade ihop allt. Vi shoppade inte överdrivet mycket i Marrakech, även fast att man skulle kunna det. Jag har en plan med min shopping där, det kan hände att vi åker bil över från Marbella och köper hem till huset där. Men det är längre fram isf..

Ska bli magiskt och vakna hemma här imorgon,  gå med lillan till förskolan men sen ska jag hem och packa för vi ska nämligen till  Skåne. Ett stort tjejgäng, ska bli så sjukt nice, har nämligen fått se schemat för dom dagarna 😉

Sov sött, själv ska jag drömma mig tillbaka till den där vackra platsen som är en skola. Hur magiskt och få gå i skolan där!? Tips till er som ska åka dit så heter den Ben Youssef och missa inte restaurangen Nomad, en terass över takåsarna men den bästa maten där!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Vart är den vita suiten ifrån??

  Veronika 2017-11-10 13:52:30
  Svara
 • Vilka magiska bilder, så vackert allt är!

  Jossan 2017-11-09 11:09:41 https://svenskatrappsteg.se/
  Svara
  • Svar på Jossans kommentar.

   Åh tack tack tack kära du! Kan säga att det var inte så svårt att inte ta bilder där.. Så galet mycket bilder hanns ta fast jag knappt märkte av det haha. Har du varit där?

   foodjunkie 2017-11-10 10:24:38
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!