ett nakenbad

med min älskling Lisa – årets kanske sista dopp <3

tänk att vi inte setts på 6 hela veckor och får återförenas på det här viset 

på en strand i en bastu 

vi var kvar tills mörkret kom

så nice och skrubba sig med sanden i bastun efter ett dopp

 

men även bada naken <3

Vi har hunnit med så härliga saker idag. Dom bara kom på löpande band så just nu sitter jag med ett leende på läpparna. Ska visa alla vi som är här imorgon. Vi var olika som åkte ner till havet för att basta annars hade ni fått se fler nakenfisar här. Så mysigt att få komma hem och åka hit. Bokade faktiskt min biljett hem från Spanien för att inte missa den här resan. Så glad för det! Jag har såklart längtat efter att hänga i gäng med alla vänner också så kunde inte bli bättre att komma till det här efter alla veckor där. Men tänk om man hade en sån här lyxig sak nära till hands hemma, en bastu på stranden. Det var iskallt i vattnet!! La upp en video på instagram och lite annat fall ni vill se – foodjunkieblog <3

Nu ska jag sova, vilket aldrig har hänt tidigare i mitt liv en fredag.. Klockan 22. Att meditera, yogan basta, rida både ger och tar kraft på ett underbart sätt! Sov gott och hoppas ni har en lika underbar helg. Ni är bäst 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så märkligt haha, tittade på bilderna och tänkte att det påminde om mina hemtrakter på Österlen och sen läste jag att du befinner dig i Kivik?Så vackert där är! Du borde åka tillbaka på sommaren när rapsfälten står i blom, då är det magiskt vackert♡

  Petra 2017-11-10 23:58:50
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Haha så himla roligt ju!! Du borde kommit och bastat med oss 😀 Det är helt galet vackert här <3 Vi fick höra om någon marknad där vi bor, den skulle man ju så gärna vilja se 🙂 Vi tog någon magisk bild i som där rapsfälten när vi var här för nåt år sen, så galet vackert <3

   foodjunkie 2017-11-11 14:44:28
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!