Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ljuvlig känsla – motsatsen till adrenalin

att gå upp till den här soluppgången var magiskt

det här stället heter Himlahav- utsikten är verkligen mellan himmel och hav

har ni sett något sötare – Mephis vår lilla vår staty <3

när solen väl var uppe och alla hade fått i sig lite te var det dags för den här ljuvliga stunden

i 90 minuter gav vi oss själva så fin stund..

..tillsammans med alla fina girls och goshundar 

en avslappningsövning alla borde göra varje dag 

efter var det frukost, det smakar ju så ljuvligt efter man yogat tycker jag, precis som om att alla sinnen öppnat sig

Hej babes!

Även fast det är riktigt grått och dant utanför just nu så kan man inget annat än att njuta på det här stället. Det tar ändå 6-7 h att köra ner men att kliva in här är är obeskrivligt. Lugnet som kommer är nästan som att känna motsatsen till adrenalin. Som ett rus. Precis så fick jag och Frida på vårt hotell i Marrakech och det är känsla man inte får allt för ofta så ville dela med mig av den 🙂 Förstår ni lite hur jag menar?

Yoga är någonting jag verkligen gillar, har alltid gjort det och önskar att jag fick in det mer i mitt liv just nu. Allt handlar om prioritering så ska verkligen göra det nu efter den här helgen. Man mår så bra i kroppen! Ett tips till oss alla att få in mer i vardagen <3 Vill också önska er en fin fredag så hörs vi sen igen så ska jag visa er mer! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!