Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

alla borde ha en hemma

där sitter vi och äter en sista frulle- jag, Alba, Frida och alla badankorna

smoothie kallar hon glass, får se hur länge till men lite gulligt 

mango, banan, chia frön, hampa frön, solrosfrön, dadlar och soya mjölk- hennes favvo

hennes pannkakor skojade inte man inte bort, vegan pannkakor

en galet stor kokosyoghurt, så förbaskat god men lite väl mycket 

det här med en lekhörna på resturang är en briljant ide

sött att handla i sånna där korgväskor ju

mätt och belåten, men alltid trevligt att ta med en kaffe 

ser ni att det står edita bakom henne =D

Nu har vi precis landat ner i sofforna här i det här ljuvliga huset. Har såklart bilder från idag igen men ville bara komma ikapp lite med mina bilder jag har. Så vi kommer in i rätt bana sen efter helgen. Dessutom back to basic. Hemma med rutiner, min vanliga jobb dator, mitt kök och mina älsklingar där hemma. Imorgon är det ju fars-dag så ska skynda mig hem och gosa massvis. Lillan börjar bli så stor så nu är det så skönt att man kan ringa varandra när man är ifrån så här. Inte för att det hänt så många gånger i hennes 2.5 åriga liv men det känns enklare nu på nåt vis. På tal om dom där samtalen så önskar jag kunde spela upp dom för er, att ha en två åring hemma är total lycka. Jag går runt och fnittrar mest hela dagarna <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!