Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tom i huvudet och tårarna rinner

Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. Dagen har rullat på men som i slowmotion i huvudet. Tårarna kan inte hejda sig. Lilla ljuvliga Corinne där på bilden med Alba har fått Leukemi. Fina och underbara Alexias dotter. Jag lider så med hela familjen!! Jag kan inte ens sätta mig in deras situation. Det finns ingenting jag kan tänka mig är värre än att ens eller nån annans barn blir sjuk i cancer. Jag har hört att det är en mildare typ av leukemi men det måste var otroligt tufft att genomgå behandlingen till att bli frisk. Önskar jag kunde göra någonting, men en sak fina Alexia behöver är kärlek och då tänkte jag på er.. Hon har också en blogg och om ni vill får ni gärna gå in och ösa lite kärlek där, antingen lämna en liten kommentar eller bara trycka på hjärtat där under hennes inlägg. TRYCK HÄR för att komma in till Alexia <3 

Jag tror att det är så viktigt att ge massa kärlek. Att det finns hopp i alla mörka situationer. Att man inte är ensam. Jag har så mycket känslor i mig just nu, först vaknade jag imorse av det här beskedet. Har ju varit ifrån Alba fyra dagar så ville knappt lämna henne på dagis. Efter gick jag till Mamaia för att se min spiral, jag har nämligen så ont. Har någon av er det??? Sen efter det mötte jag min kära vän som hade fått bebis för 5 dagar sen.. Så vacker liten skatt!!! Men känslorna i mig är obeskrivliga…

Har ni tips på vad man kan göra för Alexia och hennes dotter så ge mig gärna tips <3 Jag har aldrig haft en tanke på att någon jag känner vars barn skulle drabbas av någonting så vidrigt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så himla sorgligt 🙁 det värsta som kan hända är att någon man älskar blir drabbad. Som vän tycker jag att du ska finnas där för henne oavsett vad och ge ditt bästa stöd i form av kärlek och omtanke. bara att man finns där betyder enormt mycket !
  vill du göra något extra speciellt överraska henne och hennes familj med en fruckostbuffe hemma hos dig eller en mysig middag , så dom kan få något annat att tänka på och bara vara med varandra utan matlagning och fix och trix. allt som underlättar deras vardag skulle jag säga är guldvärt så dom får rå om varandra bara ! tack för att du delar med dig , du är en fin människa . Kram

  elin 2017-11-14 15:04:29
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   Miljoner TACK Elin, du är underbar som skrev! Det är så vidrigt och sorgligt när det är så små små liv som blir drabbade. Men ska verkligen ta av dina ord om allt sånt små fix <3 Jag kan inte föreställa mig deras situation just nu men man vill ju bara kunna finnas där på något sätt. STOR KRAM TILL FINA DIG!

   foodjunkie 2017-11-14 23:29:01
   Svara
 • Nej nej nej. Denna hemska vidriga cancer alltså. Jag möter den dagligen i mitt yrke (är ju sjuksköterska) och det finns inget värre eller jobbigare än just den sjukdomen, hur många andra sjukdomar jag än möter, det finns inga ord. Framförallt när man ska ge besked och livet vänds upp och ner på en sekund. Det är alltid så mycket känslor man ska hantera och att träda professionellt är inte alltid lätt då, man är ju samtidigt bara mänsklig och känner så mycket. Det värsta är när unga drabbas ändå. Det gör ont i hela hjärtat när jag läser detta och får veta att ännu fler drabbas, för det är så många som drabbas när EN blir sjuk. <3 Det är svårt och veta vad man ska göra, säga och tänka. Spelar ingen roll om man är någon som jobbar med det, om man är anhörig eller en främling. Det bästa men som inte alla vill är att prata om det, prata om sjukdomen, prata om känslorna, prata om ens tankar, när de drabbade får prata blir dom ofta en lättnad på något vis även om det inte känns så för stunden alla gånger. Visa ditt stöd, din närhet, din omtanke när de drabbade är mottagliga för det, ibland räcker det bara med närhet, att du är hos personen och ger beröring, man behöver inte säga något. <3 Stor kram på dig/er.

  Julia 2017-11-13 20:15:08
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   ja så mycket nej som ekar i mitt huvud.. går inte en sekund utan att man tänker på det. Men miljoner tack för att du skrev och wow vad du måste vara tuff som klarar av det du jobbar med!!!!!! Så himla fint att jobba med det, min dröm är att jobba med någonting som kan hjälpa folk. Vet inte vad än men så lycklig att min sambo gör det iaf. Det är veklingen ett vidrigt besked men så tacksam för att det är så bra sjukvård i Sverige! Lilla Corinne och hennes familj får bästa möjliga vården och det är ju tack vare sånna som dig <3 Ska verkligen ta dina råd och tack igen för att du skrev! Blir tårögd bara jag skriver nu. Så hemskt men vet att dom kommer klara det, det är bara tuff tid nu att vara stark i men som du säger att våga känna efter! <3 STORA KRAM

   foodjunkie 2017-11-14 23:25:49
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!