Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

nån som har tips mot dessa utslag?

en sneak-peak på mina feta skor min finaste bf överraska mig med igår

hur trevligt hade det varit om man kunde gräva ner händerna där och ta med hem, ta fram en varm baguette och aioli plus tända massa ljus.. men nä det var i Spanien det. Nu är jag bara sugen på varm mat!

lillan är överlycklig att ha kommit hem till förkolna igen, där gör dom även flätor på henne så slipper hon mitt försök till nån slags frisyr

men varma kläder behövdes inhandlas dag ett, hur söt mössa? min lilla björn

Hej gullisar!

Just nu sitter jag klarvaken och klockan är 23.. Gjorde misstaget att somna när jag la lillan och vaknade 2 timmar senare. Var helt slut idag efter alla möten som hanns med. SÅ spännande saker och ena var en lång intervju till ELLE, då mamma tog tag och fotograferade vårt hem för ett tag sen. Skulle typ vilja fota det igen då det jämt blir nån förändring här hemma. Nya lister och mörkare sovrum, nya gardiner i hela vardagsrummet, nya mattor etc etc. Men det är väl så med sommar och vinter, man gör det mysigare när det blir kyligare ute. Nu är mysfaktorn hög här hemma, vill knappt ta mig ut… Jag lider dessutom utav köldutslag. Vem är allergisk mot kyla? Vi pratar utslag på huden där kylan kommit. Ska ta en bild till er så ska ni få se. Men jag har lärt mig att smörja mig med olja då det blir ett bra lager på kroppen så inte nån fukt. Tycker nästan man ser det på bilden på mig, lite oljigt hår och ansikte hehe.. fast hellre det än utslag för dom känns kan jag lova er. Dock försvinner dom efter 15 minuter när jag kommer in i värmen vilket är tur. Jag har varit hos doktorn flertal gånger och dom säger att jag ska äta allergitabletter, det blev ingen skillnad faktiskt men fick som tips att inte hoppa i en isvak då kroppen skulle kunna stänga av sig av antihistaminet som får chock.. :/ Hoppas inte min lilla tjej ärver mina allergier! Jag är däremot inte allergisk mot nån mat, så lyckligt då jag älskar all mat.. förutom kött, kyckling, rå fisk. 

Otroligt skönt att vara tillbaka till min dator, ska sitta och jobba ikapp massa plus sortera ut massa gammalt osv nu när jag ändå är så pigg… Imorgon tänkte jag visa er mer mat och lite jag köpte i Marrakech, låter det bra? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Var är din jacka ifrån? Och skor?? såååä snyggt!

  Anna 2017-11-15 19:15:34
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh tusen tusen tack gullis, jackan är ifrån Massimudutti, rätt ny så den finns garanterad kvar! Jag älskar att den är så pass lång så den värmer på bra om benen. Skorna fick jag av min kille i måndags, så överraskad – han såg dom i skyltfönstret på Chanel och kom hem med dom <3

   foodjunkie 2017-11-16 11:25:53
   Svara
 • Hej fina!

  Min kille hade eksem för flera år sedan, han testade att lägga på manukahounung vilket resulterade i att eksemen försvann! Honungen har en liknande effekt som antibiotika, den är rätt dyr men kan vara värt att testa!

  Kram!

  Clara 2017-11-15 13:55:23
  Svara
  • Svar på Claras kommentar.

   KRAM FINA DU

   foodjunkie 2017-11-16 11:27:11
   Svara
  • Svar på Claras kommentar.

   Åh just phoning är ju jättebra för huden, dock har jag dom bara när kylan kommer och då kommer dom jämt på olika platser.. Men tänker att det är sjukt bra tips att åtrå den istället för att smörja mig med dom. MILJONER TACK FÖR TIPSET <3

   foodjunkie 2017-11-16 11:27:00
   Svara
 • Vart har du köpt din kappa? Så fin!

  Julia 2017-11-15 00:11:55
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Åh tusen tack, den är ifrån Massimudutti och ganska ny så den finns garanterad kvar. Älskar att det är längd på den så den värmer på bra! 🙂 Kram

   foodjunkie 2017-11-16 11:27:56
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson