Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en så hjärtlig present att ge till nån kär

hur sköööönt är det inte när någon pillar på en? Så japp där sitter jag och bli pillad, endast på örat kan jag meddela om det lät fel… 

så ballt, fina Kritsa som är juvelerare glödde fast ett hjärta i mitt ena hål

så svårt att få till på bild men jag tycker det är så coolt, ser ni det där som Mira håller i?

Godmorgon mina hjärtan!

Jag kan ju säga helt ärligt att jag inte alls hade en tanke på att lägga ut det här till er.. men fick så mycket frågor det här på min instagram, där jag dessutom la ut en film om hur det gick till. Så tänkte jag att jag bjuder på några bilder här med men får be om ursäkt för mitt überoljiga hår. Jag hade med flit tagit i det då jag visste att jag skulle iväg på en sak där det garanterat skulle få sköljas ur, ska visa vad sen.. Men varför vill jag då tipsa om det här då? Jo jag tycker det är en riktigt fin grej att ge bort. Nu när det är jul om några veckor och man vill ge en hjärtlig sak. Det är ju ändå ett hjärta som glöds dit och man kan inte ta bort det. Om man inte då knipsar bort det eller går tillbaka till Krista. Hon sitter några meter bort från där vi bor, så lyckligt fall jag vill ha fler hehe.. Hon har en egen lite hörna inne på favorit inredningsbutiken Dusty Deco men ni kan gå in på hennes hemsida genom att trycka HÄR. Hon säljer även massa smycken på Svenskt Tenn fall ni är några som känner igen namnet Krista Kretzschmar.

Hoppas ni får en hjärtlig fredag! Jag ska iväg nu och lämna min lilla unge på dagis, iförd i pyjamas då det är pyjamas party 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!