Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ett näste av syre och en sak jag älskar

kramungen

gullsyster

viktigt med händerna i fickan 

rätt mycket spring i benen efter planet

ni ser ju själva så taggad 

jag med haha, ser ni min telefon som är på g ut ur fickan 

men man kan ju inget annat är att bli lugn där i den vackra skogen 

men galet att vi hittade massa hallon ju

så en liten fikapaus i skogen vart det 

det här med att leka kurragömma i en skog utan löv 

det är rätt roligt om ni frågar den här donnan

morfar Martin som hon går och säger hela dagarna är ju en stor favorit utan tvekan

men det var så mysigt att hon somnade uppe på morfars axlar

tur var det att vi nästan var hemma för mamman skulle bära då helt plötsligt

alltså alla höns, så sött hur dom springer till en som hundar när man kommer hem

Hej favoriter!

Det här med på riktigt andas ren luft, så märklig sak man inte tänker på förens den kommer. Det var som att ta en stark halstablett när man kom i den fina enorma skogen. Ska ju inte leka någon slags lärare nu eller så, utan tvärtom säga hur lite jag tänker på att syre kommer från träden. Vi stod mitt i ett syre-näste 😉 Pigg var ju bara förnamnet man vart, behövde det efter dom få timmars sömn som blev kvällen innan. Nämde ju för er att jag fick för mig att tömma garderoben, det var ju för att rensa.. Det tar ju verkligen längre tid än vad man tänker. Men det är det så värt! Nästan längtar hem och få se resultatet igen haha.. Det blev klart mitt i natten och då slängde jag mig i säng för behövde sova nån stund innan vi skulle flyga hit kände jag 😉

Så tips idag är ju helt klart att rensa garderoben för er som inte gjort det.. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!