Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

något som blivit viktig för mig

 

Sista dagen och andra dagen här blev inne i stan, på stora tivolit. Precis som min pappa sa, det som var fantatstiskt kul var att få se Alba där. Även om hela tivolit var väldigt fint och så mysigt med all julkänslan där. Man glömde helt bort att det regna hehe.. Det märkte vi ju redan imorse när vi gick ut för att ta ut hönsen, eller höns och höns… Pappa och Rosé köpte 6 styckna som små nyligen och typiskt nog var 5 av dom tuppar. Det blir inte så mycket ägg som dom tänk om man säger så.. Men en sak kan ju säga att jag aldrig hållit i en tupp förut, måste varit dräkten jag hade på mig visst 😉

Har ni fått nån julkänsla än? Helt galet, jag är den som köper julgran nån dag innan julafton men efter idag vill jag bara hem och sätta upp julmys hemma och dricka massa glögg. Efter nyår vill man ju ändå bara göra sig av med allt och lite till(!!)… Kanske är det för jag har Alba nu och högtider blir så viktigare. Men härligt är det iaf! Nu ska jag njuta av sista kvällen här innan vi åker tillbaka imorn. Så glad att vi åkte hit även fast det blev en kort visit. Pappa skulle ju flyttat till LA förut och han sa så gulligt igår att en av anledningarna att han inte gjorde det var för att åka så långt ifrån oss. Det här är ändå ett behagligt avstånd <3

Hoppas ni haft en fin helg! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che