Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

många måsten och bästa sättet att vakna till plus en läskig sak

Hej gullisar!

Trevligt med freeedag. Känner lite att min fredag blev igår, och det är jag så glad för då jag blev total smittad av förskole-bacillerna idag. SÅ TRÅKIGT att inte känna smaker på saker man äter.. Deppigt men då får man väl passa på att äta citron som apelsin eller nåt hehe. Jag har iaf haft världens bästa sällskap hemma av mitt lilla charmtroll. Man står inte ut så roligt det är med allt som ploppar ur den där lilla munnen. Första som gjordes när vi slog upp ögonen (japp hon är min alarmklocka) imorse – Abba smörja mamma.. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att vakna till och förkylningen glömdes totalt och fullständigt bort då hela kroppen skulle smörjas av den lilla noggranna Alba. Så mysigt att hon har börjat gilla böcker, det tog 2.5 år vilket är betydligt snabbare än på mig.. Jag önskar att jag klarade av att läsa mer men jag blir för stressad av allt annat jag måste göra. På tal om ordet – måste, det kommer ur Albas mun varje mening.. måste leka, måste äta, måste ha kläder, måste ge nallen täcke, måste ge mamma en puss, måste borsta håret, måste läsa, måste ha skor, måste bada med mamma etc etc etc etc.. Så gulligt ord hon snappat upp och väldigt många måsten för att vara så liten. Men trevlig helg på er alla och nu m å s t e jag krypa ner under filten igen 😉

Men en sak hörrni!! Så läskig sak som hände min käresta vän idag när deras städerska var där.. 2st 25-åriga män kommer med pistol mot städerskan och tar sedan alla hennes väskor!! FY FARAO alltså, ska man inte ens vara trygg i sitt hem 🙁 Som ni själva kanske hör så kan det ju vara något lurt med städbolaget så tips var rädda om er <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che