Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tips på finaste julmarknaden

 

Godkväll kära ni!

Vilken härlig lördag det här blev. Vi hade storfrukost här imorse men helt plötsligt fick vi bråttom, vi hade nämligen fått tips om en julmarknad. Det är är en tradition för mig och Lisa att åka på varje år, så kul att få se en ny och den vill jag verkligen tipsa er om – ZETAS julmarknad i segeltorp/kungenskurva. Verkligen en lyxigare variant av julmarknad och har öppet imorgon med 🙂 Vi kom väl typ när alla andra kom och vi var tre mammor med alltså då tre barnvagnar.. Så bland mycket folk och väldigt kallt myste vi på för fullt så gott det gick. Dock hände mardröms-saken för en förälder, Alba var borta.. Det tog verkligen en sekund. Jag brukar alltid klä henne i nån jobbig färg som syns när jag går på sånt här men idag smälte hon in fint men hon stod där med ett par och letade snällt efter mig. Det tog väl nån minut men dom minutera blir verkligen en evighet. Så från en brun björnmössa till ett ljus fick bli knepet men sen höll vi ihop. Det var mycket fint där men vi nöjde väl oss med en glögg och korv.. Tyvärr men det gick liksom inte att känna lugnet med alla barn där. Så vi gick vidare.. till nån rolig butik som hette ONE DOLLAR STORE haha. Har ni varit där? Köpte ljus, julpynt, leksaker, våtservetter etc för sjukt billig slant. Så någonting kom vi helt klart hem med efter vår tur.

Vi blev hämtade av pappan och så åkte vi hem och mös vidare hos Albas farmor, alltid lika mysigt och god mat där. Men sen blev det bio igen den här veckan, andra gången på några dagar- kors i taket, har knappt hänt två gånger på tre år haha. Väl hemma och det var dags för läggdags ringde det på dörren, in kom lilla gulliga Douglas med sina föräldrar. Så en riktigt lördag för dom små som fick vara uppe sent. Det var nämligen dom som jag berättade för er igår hade blivit rånade hemma, så dom får inte sova hemma än.. Vid läggning somnade även Dogges mamma så jag passade på att komma in och säga hej till er nu innan jag ska krypa ner i sängen med dom två små barnen och min fina vän. Killarna ställde upp på att ta dom andra sängarna 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Först vill jag tacka för världens bästa blogg, blir alltid så glad av att gå in och läsa här!
    Till min fråga; Vad använder du för kamera? Jag är verkligen nybörjare när det kommer till att fota och vill lära mig, dock helt vilsen när det gäller vad jag ska införskaffa.. Du verkar ha koll så tänkte höra om du har något tips på en bra kamera? Stort tack på förhand!

    Malin 2017-11-26 12:07:56
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!