det gäller att ligga steget före sin hunger

jag tycker det är härligt att köpa hem ett helt -huvud rotselleri 

skalar och sköljer hela

sätter på ugnen och tärnar upp hela, strör över olivolja, salt och svartpeppar

220 grader i ca 25 minuter

nu har jag liksom en hel plåt hemma med massa god rotselleri

stekte bara ett ägg och halloumi till idag 

grönkål och tomat

men även mortlade/hackade hasselnötter med salt plus en het sås 

sen till något roligt som de roliga vi gjorde i måndags, dom här två valde jag mellan nu det stod smokingtema på inbjudan.. vilken hade ni valt? 

det blev den fina Maxpenny klänningen tal höger, sparar kanske den fina Samsoe & Samsoe till nyårsafton istället..

även om det kändes som nyår i måndags, fyrverkerier, män i smoking, galaklämningar så långt ögat kunde nå och kära nån så många skådespelare det kunde rymma där inne 

en rätt rolig drink, speciellt eftersom det var bio-premiär då popcorn och bio rimmar ganska fint ihop. En popcorn-siraps drink

Hej mina favoriter!

Som jag berättade för nån dag sen så gillar jag att göra med flit så jag har rester i kylen. Fast då sa jag som tips att jag gör ris, quinoa etc så jag har. Det är verkligen det bästa, speciellt nu när jag har barn. Man vet aldrig när det är dags för mat även om man har någorlunda med rutiner. Samma när man tränar, då kan hungern slå till oftare och så skönt att ha nåt bra till hands då. Men måste visa hur jag gör med med typ rotfrukoter också.. Det gäller att ligga steget före sin och familjens hunger helt enkelt! Jag gör så här ofta med morötter, rotselleri, potatis osv. In i ugnen med en hel plåt. Visst låter det bekvämt? Jag tycker det är så gott att ha i sallader, få till en matigare variant men annars bara ägg så här som idag.

Men vet ni vad, imorgon är det riktiga premiären för SOLSIDAN filmen. Vi fick ju se den i måndags redan och kära nån så bra, vi var helt fnittriga efteråt. Det var det här jag överraska min pojkvän med, han hade inte en aning men var väldigt nöjd med kvällen 😉 Och ni måste se det! KRAM PÅ ER ALLA nu ska jag springa och jobba på en rolig lite oväntat sak..

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh vad kul att den var bra, ska se den på lördag! 😀 KRAM!

    Julia 2017-11-30 20:09:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!