när någonting händer som inte får hända!!!!

En blomma jag för evigt kommer att tänka på dig Patrik när jag ser. Jag vet inte ens om du tycker den är fin eller har lagt märke till dom här stora röda blommorna men jag tycker dom är vackra, precis så som du Patrik. Jag vet inte ens vad som försegick i dina tankar men jag vet att alla runt om kring dig har gjort allt i sin makt för att du ska må bra. Om du bara kunde förstå hur många som fanns och kommer alltid finnas för dig. Men ibland vinner sjukdomen och inatt somnade du in efter ditt tragiska självmord. Jag kan inte fatta det, inte ens efter jag besökte dig igår. Det går inte att ta in eller förstå, du låg ju där och andades det såg jag ju. Nu är du där på andra sidan stjärnorna och här saknas det en son till dom finaste föräldrarna, en bror till dom bästa syskonen, en vän, en familjemedlem, en släkting, en kusin, en Patrik som vi alla älskar!

Jag vill skicka all min kärlek till alla som är med om allt hemskt i världen och nu jag ska fokusera på min familj! Jag har gjort massa inlägg som kommer komma på löpande band så ni vet. Men är det någon som har något bra eller fint jag kan göra i den här obegripligt sorgliga som hänt så får ni gärna dela med er, jag har nämligen aldrig varit med om någonting så här hemskt förut… om nu kan mäta i hemskheter i att man går bort. Det är alltid så obeskrivligt hemskt!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!