Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

när någonting händer som inte får hända!!!!

En blomma jag för evigt kommer att tänka på dig Patrik när jag ser. Jag vet inte ens om du tycker den är fin eller har lagt märke till dom här stora röda blommorna men jag tycker dom är vackra, precis så som du Patrik. Jag vet inte ens vad som försegick i dina tankar men jag vet att alla runt om kring dig har gjort allt i sin makt för att du ska må bra. Om du bara kunde förstå hur många som fanns och kommer alltid finnas för dig. Men ibland vinner sjukdomen och inatt somnade du in efter ditt tragiska självmord. Jag kan inte fatta det, inte ens efter jag besökte dig igår. Det går inte att ta in eller förstå, du låg ju där och andades det såg jag ju. Nu är du där på andra sidan stjärnorna och här saknas det en son till dom finaste föräldrarna, en bror till dom bästa syskonen, en vän, en familjemedlem, en släkting, en kusin, en Patrik som vi alla älskar!

Jag vill skicka all min kärlek till alla som är med om allt hemskt i världen och nu jag ska fokusera på min familj! Jag har gjort massa inlägg som kommer komma på löpande band så ni vet. Men är det någon som har något bra eller fint jag kan göra i den här obegripligt sorgliga som hänt så får ni gärna dela med er, jag har nämligen aldrig varit med om någonting så här hemskt förut… om nu kan mäta i hemskheter i att man går bort. Det är alltid så obeskrivligt hemskt!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind