fuck cancer

 

om ni spanar där borta i hörnan så springer det världens gulligaste tjej med sin farfar

där sitter hon lilla skatten med nytt sällskap på springturen 

men gosa hann vi också göra <3

som jag och Lisa fylldes med kärlek av dom här underbara tjejerna

Hej kära ni!

Om ni bara kunde ana så mycket jag längtat efter att få krama lilla Corinne och hennes mamma. Berättade för er om min kompis dotter som fick Leukemi för ca 3 veckor sedan.. det har inte gått en sekund utan att jag tänker på dom. Det var precis så där härligt som jag hoppades på att få komma dit. Alexia delar så fint med sig av allt på hennes blogg (TRYCK HÄR för att komma dit) så var ju beredd på det mesta, men man kan inte förbereda sig på något sånt här. Det blir alltid mer verkligt efter att man får se det med egna ögon, allt känns som en mardröm även fast man fått se att det är på riktigt. Att så små ska bli så sjuka borde inte få finnas! Även om mina tårar satt i ögonvrån så var det enkelt att le och skratta, låter kanske märkligt men älskade lilla Corinne busar, skrattar och leker precis som alla andra, om inte mer. Det värmde hela mitt hjärta och lite till! Ända nu är att jag längtar ännu mer tills vi ses nästa gång. Så svårt och veta hur mycket man ska höra av sig etc men jag har lärt mig nu efter dom här dagarna av olika hemska saker att tillsammans är vi starkast. Man ska aldrig tveka på att höra av sig eller komma förbi och hjälpa till. Fin tanke att komma ihåg speciellt nu till jul <3 

En sak av miljoner frågor som vi pratade om där på barncancer-avdelningen var ju hennes lilla sond i näsan där hon får i sig medicin och näring nu är ju så bra att kunna välja vad man ska stoppa i. Dom har tagit bort allt socker, så gott som iaf eftersom cancerceller växer av socker. Så vårt fika vi hade med oss blev rawfood bollar och smoothie.. För äta kan Corinne också men tänk så bra att man kan tillsätta massa annat i slangen- typ vitlök etc 😉 Ni som har egna frågor får gärna gå in på hennes blogg, Alexia är en superpowermamma av rang och svarar på allas frågor <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Sade personalen på onkologen att cancer celler växer av socker? Det är inget som vårdpersonal ska påstå eftersom det är en myt. Verkligen hemskt om ett barn inte får äta socker pga något som är påhittat

  Amandq 2017-12-07 21:58:16
  Svara
 • Fruktansvärt när barn blir sjuka, men hon ser ut att bli väl omhändertagen!

  Pia Widlund 2017-12-07 15:26:06 http://www.piaw.se
  Svara
  • Svar på Pia Widlunds kommentar.

   Åh ja kära nån så hemskt det är men hon kan inte bli bättre omhändertagen än vad hon blir. Jag har så sorgliga berättelser om andra som låg där på avdelningen och knappt ingen besökte dom,mitt hjärta brister bara man tänker på det då det är barn… Och lilla underbara Corinne har en hemorm släkt så hela familjen får bra med stöd och kärlek <3 Underbar du är som skrev, tack!

   foodjunkie 2017-12-09 01:04:57
   Svara
 • <3<3<3

  Josefine 2017-12-06 10:01:24 https://varmepumpshopen.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!