svårt att beskriva den här dagen

Hej underbara ni!

Jag kanske skulle nämnt för er att jag inte kunde somna igår för att jag skulle på begravning idag. Det är så svårt att låta bli att inte dela med sig av livet ibland. Ni är många som gillar det och känns skönt att vara ärlig med saker som händer i ens liv. Både bra och dåliga. Som idag och allt som hänt.. Jag har aldrig sett något liknade när det kommer till så fint syrianer sörjer, alla är tillsammans och alla hjälper varann med precis allt. Jag vet inte hur många tusen det var idag men det är inte bara idag då begravningen var som dom är tillsammans, utan hela tiden. Så vacker hälsning så där från flygplanet och ser ni ballongerna som fastande i trädet, det är precis ovanför hans grav. Man åker direkt till gravplatsen och sätter ned kistan, men först skulle vi se ballongerna sväva upp.. Dom ville vara kvar hos Patrik, eller om det var Patrik som sa hej till oss alla  <3

Jag skulle kunna skriva av mig i mängder till er men jag ska hejda mig. Vill bara hälsa att jag hoppas ni är rädda om er själva och era nära. Och en sak som en av bröderna hade en artikel om att man borde lära ut om psykisk ohälsa i skolan.. Kanske byta ut sexualkunskap (tror vi kan vara rätt enade om att vi inte lärde oss den delen i skolan) känns viktigare med hur man mår idag när det finns alla möjliga olika nya varianter av sociala medier osv. Att man ska pratar med varann i klasserna istället för nämner fint att det finns en kurator… etc. Det tycker jag är en fin tanke! 

Sen sista vill jag bara skicka all min kärlek till Patriks familj, vänner och släkt. Jag är så tacksam för att jag har blivit så fint välkommen till alla er <3 Vila i Frid Patrik! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Sikke et fint og følsomt opslag. Jeg er ked af at du skriver det med sexuelkundskab. Det er faktisk meget vigtig, at børn og unge mennesker lærer at omgås med seksualitet. Der er netop mange unge mennesker fra andre kulturer som profiterer meget fra seksualkundskab i skolen. Noget som ofte er et tabu i familien. Håber du vil rette den udtalelse. Mange tak for en flot og ellers taktfuld blog.

    Camilla 2017-12-10 16:20:11
    Svara
  • Vad fint gjort, hoppas han vilar i frid och har de rofyllt <3 massa kramar till er <3

    Julia 2017-12-10 13:28:30
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!