underbara saffrans-bollar på tre ingredienser

hur gott doftar inte dom här!! 

 

och saffran.. Blir det mer juligt för luktsinnet? <3

 

Hej fina ni!

Här hann jag bara visa min underbar smet på bara TRE ingredienser. Är ni fler som vill slänga ihop nåt enkelt, juligt och gott så får ni inte missa dom här saffransbollarna. Jag ska rulla dom när vi kommit hem igen. Nu är smeten lite varm så ska få svalna i kylen tänkte jag. Ni kan få se resultat om ni vill men vill inte att ni ska missa det här simpla och underbara idag på andra advent!

Gör så här: 1 paket ekologisk riven kokos 200g, 1 burk kondenserad mjölk ca 400g, 1 paket saffran. Koka ihop och rör runt hela tiden tills du fått en smet, ca 5 minuter. Lägg i en form så den får svalna, det är hit jag har kommit nu och ska sen rulla dom. Man kan rulla dom i kokos, hackade mandlar eller kakaonibbs! Perfekt att ha i kylen så här års ?

GLAD ANDRA AVENT PÅ ER ALLA!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!