vegetariska biffar på endast en ingrediens

 

Hej underbara ni!

Hur härligt är det att slänga ihop enkelt mat? Som dessutom är nyttig. Kan man säga att jag ätit rött kött idag till lunch.. Eller lila hehe, mitt typ av kött iaf. En enda ingrediens och det blir så löjligt gott. Jag älskar verkligen kål i ugn. Samma med resten av familjen så alltid en bra sak att ha i kylen när det ska lagas snabbmat. Medan kålen är i ugn gjorde jag pesto, en persilja pesto. Löjligt gott och hoppas ni testar ? TRYCK HÄR fall ni vill veta varför jag äter just kål, alltid kul att veta varför den är nyttig.. men där finns även ett enkelt recept också!

Gör så här: Sätt ugnen på 210 grader. Skär som plattor utav din rödkål. Lägg på bakplåtspapper i en form. Strö olivolja och salt på. In i ugn ca 15 minuter tills dom blivit mjuka och fått lite färg. Medan mixade jag en ljuvlig pesto vilket är galet enkelt. Stor näve persilja, 1 vitlöksklyfta, mandlar och pinjenötter, olivolja, salt och chili. Den strimlade jag på sen. Jag hade faktiskt potatis i kylen som var kvar från igår, älskar rester. Stekte bara dom lite snabbt. NAMNAM som Alba hade sagt 🙂 Nu ska jag springa hämta henne och hoppas ni testar det enkla! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!