Min lilla Pepparkaks-Lucia

      

 

GLAD LUCIA PÅ ER ALLA ❤️

Så himla mysig liten sak det här är tycker jag. Fira Lucia alltså! Fast den där lilla är också härlig stundvis hehe.. Min lilla trots unge är som mysigaste på mornarna. Man vill stoppa tiden och bara sitta där med tända ljusen som vi har varje morgon och äta ihop och diskutera många konstiga saker hehe. Så obehagligt att hon är inne i en period när hon säger -titta spöke… hahah, jag som är totalt o-skrämd av just sånna här saker får rysningar längst ryggraden när jag vänder mig om och NADA där hon pekar.. Hon klär även ut sig själv till spöke och går väldigt långsamt fram med händerna upp i luften, hon måste sett det här någonstans för inte har jag gjort det iaf. Dom snappar verkligen upp ALLT, så man får passa sig med vad man gör och säger nu 😉

Tillbaka till Lucia firandet så tycker jag det är så gulligt, inga krav och inga presenter. Det är bara lite sång, söta kläder, massa tända ljus, härligt fika (/lusebulls freaket) och bara massa glada barn! Det här är första gånge Alba är med på noterna om man säger så, kan nästan alla låtar och som jag längtar att få komma till förskolan och se deras Luciatåg sen – min lilla PepparkaksLucia 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så fin!!

  Josefine 2017-12-14 14:29:12 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
 • Så mysigt!

  Gill renlund 2017-12-13 18:43:35
  Svara
 • Hej bästa du! Dagens bästa är när man får sätta sig och klicka in på din blogg, man blir alltid lite varm i hjärtat av dina inlägg!!
  Tänkte fråga en sak, kanske alldeles för privat (förlåt isåfall!!) men jag var gravid samtidigt som dig och jag älskar att följa ert familjeliv, är ni sugna på fler barn?
  Ha en toppendag <3

  Lina 2017-12-13 15:50:50
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina!
   Förlåt för otroligt sent svar. Du gjord enig så otroligt otroligt glad nu, TACK!!! Behövdes idag så verkligen TACK <3
   Åh har vi lika gamla barn <3 Gulligt! Min kille ville ha direkt, men jag har velat vänta. Men snart kan jag faktiskt int vänta längre 😉
   Är ni sugna på fler? 🙂

   KRAMAR

   foodjunkie 2017-12-18 13:47:37
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!