Ljuvlig kombo

 

Hej alla babes!

Hur härligt med helg? Vi tog en spontan långhelg och åkte till Barcelona igår. Har ju nämnt att jag velat fokusera på familjen så kan inte tänka mig ett bättre sett än att åka iväg så här då. Bara för nån dag, men lite energi kommer jag få i mig här. Så mysigt och få se hur det är här vid jul. Och vi ska passa på att köpa massa julklappar, åkte med tomt bagage ner så hoppas på att hitta massa kul. Det var väldigt skönt att komma hit och se ljuset igen, så galet att hur man blir nästan van vid allt mörket. Fast jag tycker det är mysigt med mörkret och alla ljus vid jul men sen får det gärna vända.. 😉

Min kära vän Mira hade gjort världens härligaste ostbricka så inspirationen kom ändå hit till Barcelona. Det gick inte att hejda sig med att lägga på godsaker. Perfekt tips till er i helgen ?

Jag gjorde faktiskt även krispiga gnocchi till, stekte bara i massa smör, kolade beluga linser, gjorde en pesto och blandade allt och toppade med pumpakärnor ? Ljuvlig kombo, speicillt med all ost som var på brickan typ som blåosten!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!