att man aldrig lär sig

 

Hej kära ni!

Tack för ni höll tummarna, det gick så bra. Så himla mysigt, gott och fina människor som var där. Ska självklart visa er mer vad det är jag pratar om egentligen men ville bara in och tacka er alla som höll tummarna. Det blev så bra till slut! Och ibland kan man ju v e r k l i g e n bygga upp något hemskt i huvudet och så är inte ens fallet så. Någon som känner igen sig? Jag är en usel planerare inför kommande veckor/månader och tar alltid dagarna som det kommer. Så ofta hinner jag inte få ångest över saker för jag hinner inte grubbla. Men när det kommer till jobb fungerar det inte riktigt så, då måste man planera och bygga något självförtroende och det är jag så glad över att jag hann skriva av mig till er innan. Kände mig riktigt glad så fort tiden var inne för mitt event. Så taggad för att visa er allt! Det var verkligen gudagott och trevligt.

Och snart kommer min lilla älskling hem, kändes så konstigt att lämna henne men det gick och 24 timmar efter är vi återförenade 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej, var är tröjan ifrån? Vore så tacksam för svar! 🙂

  Alexandra 2017-12-20 13:03:18
  Svara
 • Tvekade inte en sekund på dig! <3 Jag känner igen mig SÅ i det du säger, förutom att jag är en grubblare deluxe typ jämt hehe

  Julia 2017-12-19 19:08:03
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Åh underbara du, MILJONER TACK! <3
   Jaaaa fy vad man kan ställa till det genom att grubbla och göra saker jobbiga. Plus att vi gör det Ä N N U värre om möjligt när vi har pms också….
   STOR KRAM

   foodjunkie 2017-12-20 15:57:55
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!