vända stress till någonting bra

Hej finaste ni!

Hur ligger ni till med allt som hör till julen? Hoppas ni inte har någon stress.. Även om det kan vara lite skönt ibland med stress så man får saker och ting gjorda. Min lättnad var ju att få komma iväg lite, ordna alla klappar och känna lugnet lite. Det har varit väldigt mycket med allt så det var en välbehövlig helg med inga krav eller måsten. Så ska jag ta den här veckan till att göra klart allt som ligger efter med jobb och julmys. Idag har jag ett privat event för en spännande sak men ångesten att ingen kan komma äter upp mig. Jag vill göra alla min jobb på bäst möjliga sätt, både för mig och kundens skull, så idag hoppas jag ni håller tummarna för mig ? Mina bästa läsare!

Vi hörs snart igen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag måste bara säga det att du är så vacker och har en sådan lyster i din hy! Är såklart så himla nyfiken på vad du använder för hudprodukter och smink till vardags? Skulle jätte gärna vilja ha ett inlägg om det?
  Ha en mysig och härlig jul ??
  Kramar

  Alexandra 2017-12-18 19:12:04
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   BTW. la precis ut bästa ansiktsskrubben på instagram stories 🙂

   foodjunkie 2017-12-18 20:01:53
   Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Miljoooner tack, du kan inte ana så glad jag blir. Aldrig känns mig så här torr som nu när det är så kallt ute.. Men kankse bara en själv som ser det.. Så kan absolut ge er ett inlägg om det <3

   HA EN UNDERBAR JUL RARA DU! Stor kram

   foodjunkie 2017-12-18 20:01:19
   Svara
 • Hej!
  Vad använder du för hudvård och för smink? Din hy har sån fin lyster!
  Kram

  Julia 2017-12-18 18:43:32
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   BTW. la precis ut bästa ansiktsskrubben på instagram stories 🙂

   foodjunkie 2017-12-18 20:01:58
   Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Åh vads spännande fråga, skulle kunna göra ett inlägg istället om det om ni vill..

   FAST KÄRA NÅN SÅ GULLIG KOMMENTAR förresten, tusen tack <3<3<3<3<3 Känns ju skönt att höra så här i höst mörkret!
   KRAM

   foodjunkie 2017-12-18 19:59:56
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!