älskade bilder

mitt bästa vid stressiga dagar med n o l l tanke på mat blir det gärna en cleanse, så smidigt och det allra smidigt är ju att Foodora finns och dom har min favorit clenase från Pepstop. Dock är jag inte den som är hitler med cleanse utan är jag sugen på nötter etc så tar jag det. Mest för att rädda en dag av stress 

ostbricka igen men här med nya godsaker på som mango, litche, körsbär, tabhoule osv.. 

äntligen en älskling hemma, tycker det är så deppigt att halva min vänskapskrets bor utomlands.. 

så passade på att hänga med henne i två dagar och tog med henne till mitt gym. Ett tips nu i all julstress, unna er nåt själva också! Bästa maten har dom på sturebadet men kan erkänna att vi doppa oss inte ens i vattnet utan bara träna, åt och prata i kapp i badrockarna  

årets julgran är nu inhandlad och ni ska såklart få se hur den kommer bli..

Hej babes!

Som jag har slitit mig i håret efter min kameraladdare.. Vet inte hur många jag har behövt köpa ny då den ofta kommit bort. Jag hade bara gett mig tusan på att hitta laddaren den här gången. Så kan ju säga så här, det är väldigt städat överallt eftersom jag verkligen har gått igenom varenda vrå. Men inte ända hemma hos min syster, där den lyckligtvis var. Så snart ska jag ta ikapp massa foton så ni vet. Jag är så galet taggat på att få ställa upp granen och och pynta den. Den får bara ligga och bada lite innan. Hur många av er har gran? Typ alla nu eller väntar ni till helgen?

Jiho, nu kom min kille hem med både laddaren och jag ska ta med honom till vår galet l å n g a och läbbiga källare nu innan det är sovdags för lillan. Måste ju hämta den stora jullådan. Men vi hörs snart igen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vår gran har varit uppe nu sedan förra helgen, så mysigt att kunna njuta av den!

  Josefine 2017-12-21 10:19:36 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
 • Hej fina Edita! Först tack för en fantastisk och inspirerande blogg. Sen skulle jag som trogrn läsare verkligen vilja veta vad för ansiktsprodukter du använder, så som rengöring, fuktkräm osv osv. Och sen hemskt gärna om du kan tipsa vart du går och gör ansiktsbehandlingar? Du har fantastisk hy, jag vet att kosten spelar oerhört stor roll men skulle verkligen som läser uppskatta ett sånt inlägg? Bara kärlek från mig!

  Emma 2017-12-21 09:33:05
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Åh massa bara kärlek tillbak atoll dig! UNDERBARA du, just nu sitta råga med PMS blemmor överallt känns det som och tycker nästan synd om mig själv.. Så din kommentar gjorde mig blank om ögonen!!!!! Och självklart ska jag dela med mig, håll ögonen öppna 😀

   STORA KRAM OCH GOD JUL <3

   foodjunkie 2017-12-21 23:03:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!