vill inte skrämma er

 

Japp där står du härliga kakfat. Magiska under! Hembakat är ju godast och jag ska försöka att inte ta kål på den stunden nu men det finns så många som inte klarar att hejda sig själv på just julen. För håll i er nu, på jul är det som mest folk på akuten. Av just hjärtstopp. Så läskigt tycker jag så har ni nån i er närhet som har svårt med kosten och har anlag för just det här så har det i åtanke. Man behöver inte äta bara onyttigheter morgon till kväll i nån vecka bara för att det är jul. Man kan faktiskt få sig så mycket näringsrikt och ljuvligt gott på julbordet!

Jag vill inte skrämma er utan bara av ren kärlek vill jag ni tar hand om varann och er själva. Så glöm nu inte massa god kål, det finns ju olika varianter och dom alla är väldigt juliga. Grönkål, rödkål brysselkål är väl dom som bäst passar in. Massa nötter är härligt och mörk choklad istället för ljus. Ni vet väl att man blir pigg av cacao – naturens egna uppåt shack men ändå väldigt väldigt hälsosamt. Och sista ni inte får missa som är släkt med ingefära – KANEL, vår bästa krydda som är så julig!

Vi hörs sen igen, ville bara in och ge er kärlek och lite små tips ♥️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Allt gott till dig! Din mat gör skillnad och jag lagar det du tipsar om – jag älskar dina recept. Snabblagade, nyttiga och goda! Min tolvåriga dotter sa häromdagen vid middagen att det jag gjort var instagrammigt! Tusen tack! Trevlig helg!

  Margareta 2017-12-23 17:45:52
  Svara
  • Svar på Margaretas kommentar.

   Nämen är det sant, så lyckligt!! Miljoner miljoner tack, förlåt för sent svar men så glad jag blir!! Det bästa är att jag blir taggad på att visa massa mer 😀 Hälsa gulliga dottern och god fortsättning på er <3

   foodjunkie 2018-01-05 09:52:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!