dessert tips inför nyår

innanför dörrarna där är en bar, en glassbar 

ni ser ju själva så lycklig, en hel glassbar för oss själva

eller okej ägarna var också där, ni ser namnet där – Nordic Fauna Ice Cream

det var ju väldigt tur då vi fick veta allt och lite till, då det inte är vilken glass som helst

om jag var sugen på att smaka kanske bilden säger sig självt 

det är nämligen vuxenglass deluxe- så coola smaker trodde jag inte ens fanns men jag som älskar när det händer lite med smaker i munnen vart ju frälst 

Amanda såg också rätt sugen ut… Fast Josefin med där bakom

det första vi fick smaka var deras NYA, japp ultra nya smaker som släpps IDAG den 27:e december

lilla mamma <3

vi fick t o m följa med bakom kulisserna, in i glass verkstaden 

kan ju låta vågsamt och riskabelt utav ägarna att släppa loss oss där inne men det var var ju inte så att det låg glass i varje vrå utan här var det proffs maskiner och killar vi fick se

gulligt att han hade en stor tattuering på armen där det stod Lisa med ett hjärta runt – borde jag också ha 

njutarn <3

Hej mina favoriter!

Hörrni det här var ju väldigt lyxigt, inte överdriveri flott utan bara en extravagant tillställning. Ni känner nog mig vid det här laget och vet att jag älskar smaker. Speciellt när det inte är samma gamla vanliga smaker utan när det händer någonting häftigt med saker. Så all cred till dom här killarna som lyckats ta fram alla magiska och balla smakerna. Ni kan nog inte ens ana hur mycket olika det fanns, men om jag säger att messmör var en av favoriterna.. eller var det citron och rapsolja, nä ängsyra var det nog fast tillsammans med chokladen och hasselnöt. Eller glöm det jag precis yrade om- ni måste testa själva för att förstå. Då smakerna har fått en noggrann väg till glassen genom flera timmar i en maskin för att allt ska bli godast så vore det så orättvist att inte tipsa er om att gå och smaka. Och att det lyckligtvis ska släppas tre nya smaker nu till nyår som är VEGANSK. Det kommer helt klart att användas till min dessert på nyårsafton, skulle kunna visa er senare hur. Dom kommer att säljas på Paradiset och finns i dom magiska smakerna Ängsyra&Oatly, Gin&Rabarber, Hasselnöt&Oatly. Genom att KLICKA HÄR kommer ni till hemsidan där ni kan se dom alla smakerna 🙂

Kram och glass i stora lass på er 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tack Foodjunkie för fantastiskt kul besök i vår glassfabrik/glassbar! Är gästerna som gör festen!! <3 =) För er som letar recepttips till nyårsdesserten, se de 3 (veganska) glassdessert-recept som vi lagt upp på @nordicfauna.se, grundade på våra 3 nya oatly-glassar. (För inspiration this is. Tveka inte att byta ut eller twista komponenter efter eget huvud..! :))
    Spring och köp vår glass på @paradisetmatmarknad!! Vi är på plats och bjuder på provsmakning på ÄNGSYRA&OATLY, GIN,RABARBER&OATLY och HASSELNÖT&OATLY på Paradiset Söder idag 14-18 och Paradiset Sickla imorgon 14-18 :D. (PS. Vår fabrik i Kräftriket håller stängt över nyår. Öppnar åter to-fr 11-18 fr.o.m. 4/1. //Gott nytt, och mera vuxenglass till folket! hälsar Daniel & Nordic Fauna-gänget

    Daniel 2017-12-28 13:58:04 http://www.nordicfauna.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!