kunde knappt tro mina ögon

Hej kära ni!

Någon som tror att jag höll på att storkna av fnitter när jag såg att Alba lagt sig så där som på sista bilden. Jag stod i köket och hon ropar mamma… Tittar in och ser hur hon lagt sig så. Världens bästa härmapa. Jag älskar att yoga typ 10 minuter hemma varje dag. Inget speciellt men bara det gör mycket för mig. Antingen bara slappna av plus nån övning. Det finns inget skönare är att rotera och strecka ut kroppen! Sen att det är väldigt mycket enklare när Alba är på förskolan är en annan femma… Det är väldigt mysigt att ha henne hemma nu. På så bra och mysigt humör så det hoppas vi håller i sig. Ska visa sen vad hon har gjort sen julafton, väldigt imponerad mamma som kommer skriva det inlägget. På tal om julafton så fick hon det där dockhuset i julklapp, kan vara därför hon är på så bra humör. Så härligt  att hon leker på sitt rum, det är inte alltid det görs.. Någon som vet hur jag menar?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!! Har precis hittat hit och blev helt förälskad i den rosa väggfärgen på din dotters rum och tänkte höra om du hade en färgkod? ? Kram Emma

  Emma 2018-01-05 22:26:40
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Åh wow vad lycklig jag blir, TACK OCH VÄLKOMMEN! Det var en bra fråga, den är ifrån Nordsjö men jag har inte färgkoden riktigt.. Men OM du pratar med Nordsjö så var det den ljusaste rosa som fanns 😀 STOR KRAM

   foodjunkie 2018-01-06 09:57:16
   Svara
 • Åh så fint dockhus! Undrar oxå varifrån? ?

  Amanda 2017-12-27 20:49:47
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   FÖRLÅT FÖR SENT SVAR, det kommer ifrån Jollyroom och heter Alice & Fox. SÅ fint, och blev så glad att det var större än jag trodde 😀

   foodjunkie 2018-01-05 09:50:56
   Svara
 • Åh så fint! Vart är dockhuset ifrån? 🙂

  Agneta 2017-12-27 12:51:36
  Svara
  • Svar på Agnetas kommentar.

   FÖRLÅT FÖR SENT SVAR, det kommer ifrån Jollyroom och heter Alice & Fox. SÅ fint, och blev så glad att det var större än jag trodde 😀

   foodjunkie 2018-01-05 09:51:05
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!