Tack & Gott Nytt År

 

GOTT NYTT ÅR BÄSTA FINASTE LÄSARE!

Tänk att jag har er, lyllos mig! Hoppas ni haft ett fint år med mig, precis som jag har haft med er. Ni får mig att leverera varje dag. Ni är i mitt dagliga ekorrhjul, lämnar så fina kommentarer och har egna så bra tips. Det gör min dag varje gång! Miljoner tack ❤️

Nu är vi i Spanien som jag sa, resan hit början med en matförgiftning… Vi hade en stor beställning av Foodora på kvällen innan vi skulle åka, mycket plockmat vilket måste varit att jag fick i min något skit för ingen annan i min närhet har varit sjuk eller blivit smittad. Stackars lilla Alba på planet själv med kallsvettiga mig.. som tur är mötte vi upp två vänner och deras son på flygplatsen (jag hade aldrig kunnat köra bilen hem från flygplatsen). På kvällen kom min sambo och pappa ner så då var vi fullt hus igen. Bästa med att vara här, alla bara hänger och njuter. Men jag fick sova ruset ut mig och dagen efter var jag frisk som en nötkärna, taggad på nytt år! Jag vet inte varför men jag tycker 2017 har gått helt sjukt fort, någon som håller med? Ska bli spännande och se vad 2018 kommer bjuda på❤️

Nu måste jag laga mat och sen ordna mig då nyårsmiddag vill man ska få ta tid att få till, det är sen gammal. Laga mat ihop och dela på ett glas champagne 😉

Ta hand om er och återigen Tack för det här året och Gott nytt år❤️

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!