man kan ju tyvärr inte bara vara nyttig en dag

verkligen en goooood morning, min absolut bästa ställe här nere- Organic!

god kaffe är ändå viktigt när man går ut och äter frukost, vilket är svårt tycker jag även i svergie, håller nån med? Men det bästa här är alla shots och juicer 

en hel drink med färsk gurkmeja och äpple är aldrig fel att starta dagen med

älskar ändå texten där, glada människor mår jag bra av, sen ser ni en mango chia-pudding där

acai-bowl är aldrig fel eller lax smörgåsen där i bakgrunden (;

passar alltid på att köpa hem lite olika bars till Skrollan, visar hon stolt upp för mina soldyrkare – min pappa och sambo 

här ser ni ju det köttet jag äter, vitt kött- skaldjur <3

det här kan vara en av det trevligaste jag vet att äta ihop med något, kronärtskocka, med ett smakrikt smör av vitlök och färska örter

lite små shopping – tryffel chips, mango, mini potatis, ljuvliga fat etc

g u a c a m o l e i mitt hjärta, det fungerar ju till allt, mitt bästa snacks och hummus

på tal om hummus så är det här så gott – skölja mjuka kikärtor

krydda med gurkmeja, salt, paprikakrydda, chiliflaks, svart peppar och pinjenötter. Låt det sen få rostas i ugn, perfekt att ha i sallader, massa protein <3

Hej mina favoriter!

Någon som tänker att man ska vara lite nyttig nu, nytt år och all julmat ska få vändas till massa härligheter? Känns iaf som en klassiker. Älskar att man har ett mål men det viktigaste tycker jag är att inte sätta målet för högt, då mår man ju bara dåligt över att man aldrig kom dit eller lyckades. Utan var snäll mot dig själv så kommer man komma till sitt mål eftersom. Det tar inte en dag, jag menar man kan ju inte vara nyttig en dag och säg att man är nyttig 😉 Utan tänk hälsosam och sund. Det blir så mycket enklare så, tycker iaf jag. Ni får gärna berätta hur ni tänker? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ser riktigt gott och fräscht ut!

  A 2018-01-04 09:12:23 https://svenskatrappsteg.se/
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Det är sånt man önskar fanns mer hemma, och priserna inte var för skyhöga..

   foodjunkie 2018-01-05 09:46:58
   Svara
 • Åh så dumt av mig och kika in här hos dig nu (men kan ju inte låta bli, älskar att kika in här som du säkert vet vid detta laget) när jag drabbats av kräksjuka i kombination med hjärnskakning, har noll aptit och saknar sådan fräsch god mat med härliga kryddor haha 🙁 Njut av maten åt mig med!! Och gott nytt år fina du <3

  Julia 2018-01-03 19:26:13
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Näääämen kära nån, magsjuk plus hjärnskakning?? Hur lyckades du med det, stackars stackars du! <3 SKICKAR MÄNGDER med krya och kärlek! Ska njuta åt dig med, såklart. Ska köpa nån extra och ta för dig, så galet bra priset här med sånt. GOTT NYTT ÅR fina du! <3

   foodjunkie 2018-01-05 09:49:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!