min bästa tallrik när jag vill äta något nyttigt och fräscht snabbt
det är ju en av det mest näringsrika man kan äta så just därför kanske det blir så gott
känns som ett riktigt citron år här i Spanien, vårt träd eller alla citronträd är fulla av frukt
citron och broccoli är så fina ihop, som citron är till mycket men det här äts ofta hos oss
citron och olivolja
massera in det
smaka av med salt
”massera” mera
enkelt visst 🙂
soya-mjölks mustache och citronmarinerad broccoli
namnam säger vi 🙂
Hur många har inte hört ”broccoli är bra för dig”… Men det stämmer fint. Idag har man forskning på det. Just det här som jag visade kan man ha till allt. Men man säger ibland att ånga broccoli är bättre så kroppen kan ta upp mer av vitaminerna. Jag älskar ju när broccoli är så här krispigt i citron, så tänker att citronen väger upp den där kokningen av nyttigheter 😉 Man kan verkligen ha det här till allt, eller bara äta som det är. Testa själva! Alba älskar broccoli, har alltid gjort men helst kokad med smör till pasta eller ris..
Gör så här: Skär bitar av din broccoli, pressa citron och blanda med olivolja. Massera in det i broccolin. Smaka av med salt, VOILA <3
Åh, jag hade en period för några år sedan när jag hade dille på broccoli. Åt det till lunch och middag, varje dag. Kunde tänka ”aaaah, måste ha broccoli!” Min tallrik bestod av MYCKET broccoli.
Idag äter jag det inte lika mycket, men det är så gott!!!!
Åh älskar när man får dille på bra saker, men just broccoli känner jag så igen mig – för två somrar sedan åt jag det precis som du. Helt galet var det haha… Nu är det bara så härligt när man väl äter det 😉 Men alltid härligt och få påminnelse tänkte jag 🙂