Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

från gröt till kött

 

Tycker ni att gröt är underskattat? Jag älskar gröt. Tycker det är så perfekt. Nyttigt och känns bra för kroppen, plus i kanten är ju helt klart att det är enkelt också. Min knep är ju att lägga ner chiafrön, dadlar, gojibär under tiden den kokas upp. Sen att ha en god mjölk till, typ havre eller soya. Men att toppingen alltid är olika. Oftast nåt fräscht eller är det för bråttom blir det kanel och flytande honung bara. Kom på en till sak som är bra med det, sjukt billigt också. Synd bara att min lilla här hemma inte klarar av gröt eller välling.. Hade varit mysigt och sitta och äta en skål varm gröt ihop. Men övning ger färdighet så vi testar och testar.. För testa saker är någonting hon alltid kommer få göra. Jag var jättekräsen som liten men är glad idag att mamma och pappa testade och testade med allt. Men kött lärde jag mig knappt att äta, det är faktiskt därför jag inte äter det, konsistensen.. Det växer i min mun. Sen kände jag att det var bara dumt att försöka testa det mer hehe. Det var väl ca 6 år sen jag bestämde det men har aldrig riktigt ätit kött, om det inte var mammas eller pappas köttbullar (med potatismos etc..).

Från gröt till kött.. hehe. Men får frågan så ofta vad för någonting jag äter eller varför jag inte äter kött. Fisk är någonting jag äter när jag är på restaurang men knappt hemma, samma med skaldjur. MEN jag lagar kött flera gånger i veckan då min sambo äter det. Alba är lite klurig, kanske fått mina gener med just det. Äter hamburgare, köttbullar och korv men inte en stek eller kyckling.. Men jag har inga krav på henne, mer än att jag varje dag försöker få i henne mer nyttigheter än vad hon kan förstå 😉

Hur är ni? Berätta 🙂 Älskar att höra era tankar kring saker, och när ni kommenterar gör ni bloggen så levande. Tack för det! STOR KRAM till er alla och hoppas er helg har varit fin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tack för all inspiration ?

  Nina 2018-01-08 17:51:49
  Svara
 • Jag äter gröt nästan varje dag, försöker variera så det inte blir samma hela tiden. Men jag älskar det!

  Josefine 2018-01-08 08:28:33 http://bluedent.se/
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Men så härligt, det är verkligen inspirerande för mig att höra. TACK för du delade med dig. Jag är likadan, varierar är det bästa så man inte tröttnar 😀 Sen är det kul att det är olika årstider, så man får olika grönt hela tiden med det också 😉 Stora kram och tack igen

   foodjunkie 2018-01-08 12:12:12
   Svara
 • Ååh kan inte du skriva mer om att få i barn bra mat, recept på vad alba gillar osv?!

  Angie 2018-01-08 08:26:27
  Svara
  • Svar på Angies kommentar.

   Åh absolut, det är ju den ständiga gåtan här hemma haha men ska försöka 😉 För det är såklart att det är finns vissa recept som alltid fungerar 🙂

   foodjunkie 2018-01-08 12:13:57
   Svara
 • Jag har heller aldrig varit speciellt förtjust i kött, och blev vegetarian när jag var 11 år. Nu försöker jag äta så mycket plantbaserat som möjligt, men är en sucker för parmesan, fetaost, chèvre… Så äter gärna ost ute 🙂 Tack för finaste bloggen, jag ÄLSKAR dina fotografier!

  Amanda 2018-01-07 17:06:45
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Åh vad härligt och höra att det finns fler som inte gillar kött, känns som många har svart att välja bort det. Kanske precis som vi med osten haha 😉 TACK SNÄLLA DU för bästa komplimangen och fina kommentar. Blir så peppad på att lägga ut massa 😀 STORA KRAM

   foodjunkie 2018-01-08 12:24:43
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!