Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

på vår gata inte i stan

Hej kära ni!

Hur bra är ni på att få tillräckligt med sömn? Det är nog min sämsta med att vara hälsosam. Hade faktiskt ett mål med den här resan, sova ikapp massa. Ligger nämligen så mycket minus på det konton. Men tyvärr, lika dålig faktiskt. Det är ju så trevligt att sitta på kvällskvisten och mysa med familjen. Men jo faktiskt när jag blev sjuk och dagen efter nyårsafton då sov jag ska ni veta, och jädrans vad det var skönt (dvs 2 dagar med zzzzömn). Det är så viktigt med sömn, för hälsan och humöret. Jag klarar mig ganska länge på få timmar per natt men sen måste jag ladda om batterierna med flera timmars sömn. Just nu känns det som jag gjort det bara för att jag varit hos frisören. Någon som förstår känslan? Man ser ju så mycket piggare utav lite piff i håret. Kan visa er, eller så länger ni ett span på min instagram- storie, för så där som är på bilderna är jag inte längre 😉 ( foodjunkieblog heter jag där)

Sitter nu på kvällskvisten och jobbar ikapp en hel del. Jag ska flyga till Stockholm om några timmar. Hittade en flight som gick 05.10… Då tar det ca 1 h till flygplatsen också så det där med sömn inatt hehe… Mitt lilla hjärta stannar kvar med pappan och morfar. Ska bli så tomt och flyga hem själv!! 

Hoppas ni tänker på att ge er själva lite fin sömn, det är ni värda <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind