vem räcker upp handen för den här?

  

Håll upp en hand ifall du gillar avokado -toast? Hoppas ni alla släppte taget om allt ni höll i och viftade glatt med handen. Det är ju så ljuvligt med avokado-toast. Jag älskar det! På rostad smörgås. Och lite gurka på sidan som fått lite salt på sig. Helt klar favorit mackan. Sen att det råkar vara så jädrans hälsosamt med avokado är ju ett stort plus enligt mig. Om ni bara visste hur ofta vi äter guacamole.. Och det här. Precis lika ofta som man upptäcker att avokat är övermogen. Att man aldrig lär sig att den ska ätas snabbare än man tänker. Därför blir det ofta guacamole så man räddar upp en lite mer brun är grön avokado.. Det beror såklart på hur långt det har gått i den processen. 

Jag kallar min tallrik här – green bowl. Någon som blev sugen på en sådan? Väldigt enkel och nyttig dessutom. Bara rosta din favorit smörgås, smöra lite fall du vill, ha avokado, salt, svartpeppar och chiliflaks på. Skär upp gurka, salta lite på dom, men inte på din kiwi du ska skära upp nu. Dom kan du ha lite gojibär på istället eller lite nötter kanske. Trevligt värre visst, tänk att det är hälsosamt också 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Fantastiskt fint! Avo toast är det bästa som finns! Äter du skalet på kiwin? Vet att det ska vara så bra, men tycker det sabbar smaken lite…

  Amanda 2018-01-10 13:01:09
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Åh tusen tack! Jag håller med dig, bästa tänkbara mackan!! Jag äter ofta skalet på med det beror helt på, fall kwin legat i låda i butiken- så inte fritt och folk kan ha klämt och känt och fall det är mycket ”hår” på kiwin så hoppar jag. Men tips är att skära så här med den, då blir det så myteket enklare att äta skalet 😉

   foodjunkie 2018-01-10 22:01:15
   Svara
 • Herregud vad gott det ser ut!

  Josefine 2018-01-10 09:55:06 https://daystyle.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!