naken

 

Hej underbara ni!

Jag älskar att tänka att det med färg är nyttigt. Vi pratar alltså riktigt färg, från grönsaker och frukt. Det kommer jag långt med genom att få i mig bra saker. Det är så skönt att se att min dotter tar efter på just den fronten, att inte vara rädd för just en grön dryck. Vilken jag tror många äldre är fortfarande idag. Det fanns inte riktigt på samma sätt förut. Nu har vi ju det så enkelt att vi t o m kan köpa med hem. Och det är så skönt tycker jag. Att vet att det finns i kylen efter jag har tränat eller på vägen till förskolan kan vi dela på en osv. Det behöver inte vara svårare än så att få i sin näring. Att inte krångla för mycket är någonting vi alla borde leva efter.

Just den här drycken ”levde” jag på under mina 3 månader när jag bodde i Miami, gud som jag drack den. Så roligt att den kommit till Sverige. Det här är verkligen min favorit av alla dom smakerna som finns. Green Machine– älskar namnet och smaken! Har ni testat den? TRYCK HÄR för att se mer av den och innehållet <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • I’ve been there too! Bodde två månader i LA och ”levde” också på just Green Machine-smoothies *hjärteögonemoji*. SÅ BRA att de nu också finns här hemma!

    Hanna 2018-01-20 08:23:17
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!