HAVRE FOR PRESIDENT

  

 

Hej mina bästa!

Istället för havre-gröt måste jag verkligen tipsa er om att äta havre-yoghurt. Precis så enkelt som det låter, en yoghurt som är gjord på havre. Jag vet att jag sagt hur bra havre är förut så behöver inte gå in på just det. Utan tanken över att äta så enkelt som möjligt men ändå hälsosamt är verkligen min melodi. Jag äter den här YogOat gärna som den är då den är så ren i smaken och tänker istället på allt det goda som finns att ha till. Det finns ju en hel del nyttigheter att piffa med nämligen. Här är ”bara” granatäpple, jordgubbar, bipollen, banan och mango. Man kan kan ha precis vad man vill, och variera ofta. Här har jag naturella smaken på Plantis havrebaserade yoghurt men det finns en med vaniljsmak om man vill ha mer sötma i. Den smakar typ som glass, ni måste testa dom alla 🙂

Ifall att ni vill ha massa andra smoothie recept som Planti har gjort med deras yoghurtar så kan ni TRYCKA HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh jag älskar Planti yoghurten. Framförallt den med blåbär! Mums! Har även fått dottern till att äta den med jordgubbssmak. Känns bättre än att äta massa mjölkprodukter 🙂 Ha en fin dag!

    Petra 2018-01-23 09:13:54
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!